Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka jagodzińska

ubranka NEXT itp

Polecane posty

dziewczyny gdzie kupujecie ubranka next, na allegro są bardzo drogie, czy te ceny sa identyczne jak w sklepach, korci mnie żeby kupić, ale są takie drogie dobra moje pytanie? czy kupujecie markowe ubranka na allegro typu next , H&M ?

1 ubranka next kupuje w ciucholandzie :D w Warszawie jest sklep next ale do warszawy mam kawal swiata :P:D:D:D 2 nie kupuje ciuszków na allegro bo mi sie to nie oplaca. jak dolicze przesylkę to w ciucholandzie 3 rzeczy za to kupie a akurat mam w miesice zatrzesienie lumpexów i jest w czym wybierać. ewentualnie rzeczy typu h&m czy c&a mozna kupic w tych sklepach. nieraz sa rozne przeceny i wychodzi po pare groszy :)

poproś kogoś znajomego niech Ci przwywiezie. Wychodzi duużo taniej. i to nie tylko z nexta ;)

Gość no sorryy ale primark
to dopiero szmatki - czasem coś kupie dla dzieciakow do siedzenia w domu ale często nawet do tego sie nie nadaja te primarkowe szmatki next jest naprawde super :) a z tych tanszych to george (ASDA), TU (Sainsbury) i czasem Cherooke (Tesco)

tak to prawda w warszawie jest sklep next ale jest cholernie drogo (drozej niz w UK)... a na allegro sie nie oplaca lepiej w lumpkach poszukac albo poprosic zeby ktos przywiozl...

jakość Nexta porównujesz do Primarka i śmiesz twierdzić że jest gorsza - chyba se jaja robisz :O nie wiesz co piszesz - miałam i ciuchy Primarka i mam Nexta - te kupuje na bieżąco bo uważam że ich jakość jest bardzo dobra - po praniu się nie rozciągają w przeciwieństwie do Primarkowych - tych już nie kupuje a gdybym nawet miała kupić to tylko po to by dziecko biegało w nich po domu i brudziło ...

Też kupuje na allegro next,ale szukam naprawde okazji.Niestety ludzie wystawiają używane w koszmarnie wysokich cenach.Szukam tez w mieście u siebie sklepów z używaną odzieża,ale takich naprawde fajnych jest mało. Za to bedac na wakacjach koło Gołdapi znalazłam chyba 20 sklepików z fantastycznymi rzeczami i to za grosze.zakupiłam małą na pół roku :)

ja ostatnio zostalam fanka 5,10,15 :D:D troche z przymusu bo siostra tam pracuje i mam przez to duze znizki na ciuszki, pozatym teraz maja duze przeceny... no i mala dostaje co chwile od cieoci jakies ciuszki a i malemu też sie cos dostaje... no i w sumie nie sa wcale takie złe te ubranka... Moze nie sa jakies szczególnie piekne, ale dobrze sie piora i sa milutkie...

A ja nie jestem zadowolona z 5-10-15.Kurczą sie po praniu-piore w odpowiedniej temperaturze i są albo rozwleczone,albo tracą kolor.....Syna owszem ubieram tam,ale te małe ubranka dla buby są po prostu do du...

jackopt ja tam nie narzekam :d jak to mówią "darowanemu konikowi w zeby sie nie patrzy" :D pozatym moze ja jestem dziwna ale ostatnio h&m mnie troche przytlacza... wszystko tam takie szaro bure. takie nie dziece :( w c&a są slodkie ciuszki takie radosne kolorowe- w smyku tez widzialąm fajne ubranka dla maluszków a h&m... nawet kocyki w kolorach grobowych...

Gość rozowy pantofelek
Ja kupuje tez w ciucholandach, bo wedlug mnie ubranka next i H&M sa suuper dla dzieci,bardzo dobrze sie piora i wogole sa fajne.Czasem na allegro tez kupuje ale te uzywane, ostatnio udalo mi sie wylicytowac super japoneczki george za 2zl,a jak sie okazalo jak doszly sa nowe hehe, jeansy z H&M dla dzieci sa strasznie drogie, wiec tez kupuje uzyane, jezzcze jezdze dwa razy do roku do Wawy do Maximusa tam sa dwa takie boksy jeden wenise a drugi kurcze nie pamietam, moja znajoma ma sklep i jak jedzie po towar to sie z nia zabieram i mam ciuszki po cenach hurtowych, tam maja duzy wybor i nexta i H&M czy george, swego czasy byly tez e-sprita, tommy'ego czy laurenta, ale juz nie maja, ceny sa nieporownywalne, bo w H&M za spodbie musze zaplacic okolo 60-70zl czasem drozej, a tu mam takie same za 20-30 wiec oplaca sie bardziej, jezdze dwa razy do roku i obkupuje moje dwie dziewczynki za 2000tys zlotych a maja ciuchow na cala wiosne i lato, lub zime i jesien.

U mnie smyk to juz w ogóle przesadza z cenami.Kosmiczne!!!!! Co do C&A to zdazaja sie okazje i wtedy mozna trafić na cudeńka:)

2000 tys??:-o chyba 2 tys mialo byc :D:D:D a ja slyszalam ale nie wiem ile w tym prawdy ze sie oplaca po ciuchy jechac do lodzi a raczej gdzies tam pod łódź... i ze niektozy ludzie tak jezdzą.

jeju jak mnie wkurza to na kafeterii ze jak się robi :- 0 to zamiast zdziwionej minki wychodzi taka zniesmaczona :(

Pewnie chodzi Ci o Głuchów i Tuszyn....warto.Ja kupuje tam moim zawsze wyprawki i teraz tez sie wybieram.Ale trzeba dobrze szukac bo większość sprzedawców chce zarobić na detalu.

Gość rozowy pantofelek
tak mialo byc 2tys hehe, moja siostra jezdzi do lodzi po ubrania, ale dla mnie to za daleko, musialabym dwa dni na to poswiecic, jeszcze sliczne sa ubranka dunskie, dla doroslych wrecz rewelacja,ja innych nie nosze ichi , b.young, czy simple wish, a dla dzieci...cuda, tuniczki, jakie spodenki przesliczne sa takie inne niz wszytkie.

Ja większość ciuchów kupuję w C&A - tanie, a jakość bardzo dobra. Zakładki w body się nie rozciągają, spodnie nie wybijają na kolanach, nie mechacą. Body z H&M czy Zary to im do pięt nie dorastają. Z Next nic nie kupiłam jeszcze, może jak Lusia będzie starsza i będzie wolniej rosnąć... Albo na jakąś uroczystość... Nie lubię za to ciuchów z Zary i z 5-10-15. W jednym i drugim trzeba się dużo naszukać, żeby coś do rzeczy znaleźć. W Zarze hitem są bluzki nie przechodzące przez głowę i ogólnie fasony nie przystosowane dla małych dzieci (co najwyżej żeby w to lalkę ubrać) a w 5-10-15 pajace zapinane na 20 wielkich nam na plecach itp. W sumie to ja z 4 razy kupiłam coś w 5-10-15, chociaż zaglądam często łudząc się, że może tym razem :)

Gość rozowy pantofelek
JA OSTATNIO KUPILAM MOIM NIUNIOM W CIUCHOLANDZIE CIUSZKOW NA 200ZL, A BYLO W TYM 6 PAR SPODNI 4 BLUZECZKI, DWIE SPODNICZKI 4 SUKIENECZKI I PLASZCZYK, WSZYSTKO NEXT.

Gość A ja ostatnio na wyprzedazy w
w next kupilam 1 plaszczyk, 1 pare spodni, 2 spodniczki i 5 bluzek z dlugim rekawem - za to wszystko zaplacilam 43 euro :D uwielbiam wyprzedaze next, bo nie bawia sie w obnizki typu 20, 30 5, ale jak juz to 50, 70, 80 5:d

w next kupilam 1 plaszczyk, 1 pare spodni, 2 spodniczki i 5 bluzek z dlugim rekawem - za to wszystko zaplacilam 43 euro :D uwielbiam wyprzedaze next, bo nie bawia sie w obnizki typu 20, 30 5, ale jak juz to 50, 70, 80 5:d

Gość Alexxxxa
Prawda jest taka, ze na allegro panuje moda na next, która napędza koninkturę. ostatnio kupiłam na allegro dla mojego syna prawie nowe levisy za 10 zl, natomiast nexty dochodzą do 40 zł.

Gość ...ola...
Ja jeszcze niedawno często kupowałam na Allegro używane ciuszki Next (super jakość, do tego śliczne), ale teraz co kupię, to zamiast stanu podanego w opisie aukcji przychodzą zużyte, sprane szmaty :-( Wkurza mnie to strasznie i teraz kupuję trochę mniej ubranek, za to NOWE. Uwielbiam H&M i C&A (szczególnie przy wyprzedażach) , ale jeżeli chodzi o H&M to rzeczywiście- dla młodszych dzieciaczków są o wiele fajniejsze, ciekawsze ubranka, niż dla starszych Podsumowując- wolę kupić mniej, a nowe

Gość ...ola...
W lumpeksach też kupuję firmowe ciuszki, ale niestety w okolicy bardzo rzadko można trafić na coś fajnego dla dzieciaczka

Gość co to za sklep ca
mieszkam za granica i nie mam pojęcia, ma jakąs dłuższa nazwe?

Nie, nazywa się to C&A i jest chyba niemieckie (chyba). Ciuchy damskie, męskie, dla kobiet w ciąży, dla XXXXXL, no i dla dzieci ;)