Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka jagodzińska

ubranka NEXT itp

Polecane posty

Zdarza mi sie kupowac ubranka roznych firm,zazwyczaj wysyla mi rodzina z UK lub z USA. Uwazam,ze next ma bardzo dobra jakosc,ale przesadzone ceny. Ja prosze moja kuzynke o kupowanie na wyprzedazach,moze i nie mozna dostac ''najswiezszej''kolekcji,ale sa nowe i ladne. Jednak kupowanie tych ciuszkow po normalnych cenach to dla mnie za drogo-sukieneczki ponad 20-30 funtow,szok. Jesli chodzi o Primark to zdarzylo mi sie miec kilka rzeczy.Body dzieciece i koszulki z Early Days nadawaly sie do wyrzucenia juz po kilku uzyciach-rozciagniete,sprane,tragedia. Ale ostatnio dostalam pizamki na rozmiar 3-4 lata i jakosc jest super.Mysle,ze nie mozna generalizowac.Sa i rzeczy dobre i buble.Na pewno do chodzenia po domu w porzadku,bo tanie i czlowiek nie zastanawia sie,czy dziecko pobrudzilo,czy nie.,czy sie odpierze,czy do wyrzucenia. Ja mam swoich faworytow:Marks and Spencer,Young Dimension, Ze Stanow Gymboree . W Polsce ciuszki sa zdecydowanie za drogie,ceny rodzimej marki Resered wyjatkowo wywindowane.

Gość e tam allegro
ja ostatnio wystawilam 30 sztuk ciuszkow po mojej corci, i byly to naprawde fajne, nie znoszone ciuszki, marks and spencer, next, itd. nie dosc, ze sprzedalam to za 150 zl tylko, to w dodatku dostalam komenta, ze ciuszki takie sobie i w stanie gorszym niz w opisie :O a takie fajne ciuszki to byly :O az mi szkoda, ze poszly w byle jakie rece:O no ale moze nowa wlascicielka bardziej je doceni niz jej mamusia ;)

Gość e tam allegro
a teraz mam dwa za male juz polarki next, czapke na zime adams, bezrekawnik na polarze early days i pare innych jeszcze "perelek" na sezon jesienno-zimowy, akurat moglabym wystawic, bo sa na nadchodzacy sezon, a le sie waham :O chyba poleza w szafie, moze poczekaja na jakies nowe dziecko w rodzinie czy u znajomych :Omoze mole je nie zjedza:O

Gość Milunka
Witam sprzedaje nowe ubranka firmy NEXT i innych firm dla dzieci,ubranka sa dla dziewczynek i chlopcow w rozmiarach od 0-13 lat,dostawy sa co 2-3 miesiace,nie wystawiamy ubranek na allegro,bo mamy swoich stalych klijentow,co dostawa jest Ich wiecej,ceny mamy bardzo dobre,nizsze od cen na allegro,zainteresowanych zapraszam,pozdrawiam PS -spiochy,bodu,bluzeczki,kurteczki,bluzy spodnie,skarpetki,rajtuzki,paski,plecaki,czapeczki,kompletykamizelki itd....

Gość tylkoniewszafie
next w warszawie zlikwidowany

ja kupuje next tylko i wylacznie chyba ze cos ladnego w HandM lyb innym markowym sklepie. Mieszkam niedaleko sklepu next wiec czesto go odiwedzam :) ale nidgy nie kupuje ubranek dla dziecka online.

Gość lenartjol81
podobno jest sklep Next'a w Poznaniu zna ktoś adres? (bo teraz cały czas kupujemy next'a przez allegro)

Gość rrrrjjjjj
zapraszam do Ptaka w Rzgowie pod Łodzią, fajne ceny za świetną jakość ;)

Gość Kaśka-Baśka
Kupuję w Krakowie na Placu Żydowskim

ja kupuje bodziaki fixoni, bardzo dobre jakościowo o wiele bardziej niż h&m, które owszem produkuje bardzo dobre body (takie jednokolorowe, jak dla mnie są niezniszczalne), ale fixoni tańsze i też świetne. dżinsy tylko next, cubus, h&m i cool baby (smyk) adidasy tylko next koszulki - cactus clone i watch me, są super wszystko kupuję na allegro

Gość prawie 3
potwierdzam fixoni jest super :)

Gość prawie 3
do allegro też się zraziłam ostatnio, kilka razy zdarzyło się ze stan w opisie był bdb, a faktycznie ledwo dostateczny... sprzedający na allegro często przesadzają w opisie, a potem przychodza szmaty.... teraz raczej kupuję nowe na wyprzedażach...

Gość koralowa kasia
ja chyba nie mam szczescia bo w lumpeksach w moim miescie sa takie szmaty ze masakra... i w cenach masakrycznych np bluzka wyceniona na 20 zł... śmiech na sali... dlatego wolę nowe na wyprzedażach... jeszcze parę lat temu zdarzało mi się kupić coś extra za parę groszy, ale teraz to chyba najgorszy sort tu idzie...

Gość Mała miijka
Dziewczyny jeśli chodzi o next-a , ja mam chłopczyka 3,5 letniego. Zaopatruję się w ciuszki nexta bo są świetne. Nie rozciagają się, nie tracą koloru, i mają styl niepowtarzalny i boskie kolorki których nie znajdziecie na zwykłych szmatach w dziecięcym sklepie. Tak dla mnie to są szmaty. Chciałam raz synowi do przedszkola kupić spodnie dresowe, poszłam do hurtowni dziecięcej - jak mi Pani pokazała spodnie to popatrzyłam na nią i podziękowałam. Spodnie welurowe na 110 dla chłopca 3,5 letniego??? chyba jakieś jaja.....szajs, szajs i jeszcze raz szajs. Ubrań z next-a nie opłaca się kupować na allegro. Polecam stronkę www.halens.pl - tam jest praktycznie cała kolekcja nexta, w cenach znacznie niższych niż na allegro. gdy ciuszki Wam przyjdą do domu i nie spełnią Waszych oczekiwań odsyłacie a oni zwracają kasę. Naprawdę polecam, ja zamawiam tam na każdą porę roku ciuszki dla syna :) Polecam też H&M, Smyk-a, 5-10-15 jesli chodzi o kolekcję wiosna-lato 2011 maja naprawdę odjechane kolory :) My już zaopatrzyliśmy się w kolorki zielono-turkusowo-żółto-białe. Nie cierpię ciemnych kolorów, mój syn ma tylko 2 pary ciemniejszych spodni. Naprawdę można skompletować odjechane ciuchy :)

Gość j.ada81
głównie allegro, ale od ludzi którzy mają rzeczy w Polsce a nie "ściemniacze może wysyłający" z UK - moja znajoma wydała prawie 1,5 tys zł i Polak z UK nie wysłał nic - co po tym że konto na allegro zablokowane :(

Gość iza-bella
nexta w Polsce tylko można dostać na allegro - jest może 3-4 liczących się sprzedawców cała reszta wysyła z UK i na takie wysyłki trzeba uważać (raz że długo się czeka, dwa że czasami są wpadki) no i jak znam życie "sprzedawcy z UK" nie płacą polskich podatków

Zwykle kupuje ubranka Marks&Spencer, Next, Gap - zwykle na wyprzedazach. Tylko ze mieszkam w UK. M&S ma swietne jakosciowo ciuszki, bardzo ladne i w sensownych cenach. Next'a rozmiarowka jest troche na wyrost. W Primarku nie kupuje, bo jakosc jest beznadziejna i uzywaja gryzacych materialow.

Witam, Polecam sklep internetowy Biały Motylek ( http://www.bialymotylek.pl ) , bardzo duzy wybór najnowszych ubranek NEXT z kolekcji Jesień-Zima 2011. Next to najlepsze jakościowo i najładniejsze ubranka dla dzieci jakie widziałam.

Gość gap-owicz
Gap w Polsce otwiera swoje sklepy :) tylko że ceny zostają wysokie więć zostaje allegro i raczej next - z tego co widać na allegro u babki z http://www.next-ubrania.pl jest największy wybór no i plus że wysłkę robi w 2-3 dni

Gość cerry11111
Ubranka next dostaniecie na halens.pl lub bezpośrednio można kupić od nexta na nextdirect.com z wysyła do polski za free.czas oczekiwania 3_4 dni.polecam bo sama korzystam.

Gość aguuuuuu
mieszkalam w anglii i next robi mega przeceny, otwieraja o siodmej, jest mega kolejka i sie rzucaja na ciuchy, a potem na ebay albo allegro, kupilam mase ubrac dla bratanicy:) ale jest tez tam sklep MATALAN, ubrania jak z h&M rowniez a ceny duzo nizsze, a na wyprz to po 1,2, 3 funty, tak bylo 3 lata temu, handlowalam tym na allegro

Gość gość
ja dzisiaj dostałam przesyłkę z jest i jestem ciekawa jakie są gatunkowo te ciuszki! Zamówiłam ze strony ang

Gość gość
Ubranka next sa b. Dobre jakosciowo. Corka odziedziczyla po starszej siostrze ubrania I te z next. H&m sa w najlepszym stanie.

Gość gość
ja ostatnio wyhaczyłam fajny sklep na alllegro z ubraniami Nexta dla dzieci i pare sobie kupiłam, bo ceny dosyć przystępne... jeśli ktos jest zainteresowany to Sklep nazywa się KLIK i link do strony http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=4235597&p=2

Gość gość
Jest to droga firma . Kupuje w lumpku pełno tego . Nawet dziś kupiłam kilka rzeczy :-)