Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodziankaa

czy wasi faceci tez tak maja

Polecane posty

Gość jagodziankaa

moj facet ma tak ze caly czas mnie gdzies dotyka, glaska, przytula sie itp. czesto robi to rowniez w miejscach publicznych . dodam ze nie jestesmy jakimis malolatami a ludzi w powaznym wieku :-) pytam tak raczej z ciekawosci . mi to generalnie nie przeszkadza lubie jak to robi tylko czsami wolalabym zeby tego nie robil tak przy ludziach

Gość yellow sock
non stop cie dotyka? Mnie by to chyba zaczelo denerwowac...

ranyyyyyyyyyy:O:O:O gdzies czytałem ze dziewczyna ma problem bo facet wogole nie chce dotykac przytulac całowac:O:O:O:O........tak zle tak nie dobrze:O:O:O..........ty sie ciesz BO FACET WIDZE ZE CIE KOCHA:D:D..

Gość kwiatek na drzewie
u mnie jest podobnie, szczegolnie sie uparł by mnie dotykac po biuscie, czy to miejsce publiczne to nie ma dla niego zadnego zanaczenia. mamy po 19 lat i jestesmy razem 2 lata;)

Gość jagodziankaa
ee tam jak macie po 19 lat to ok. my 19 lat to mielismy bardzo dawno temu :-) to nie ze caly czs non stop ale czesto to robi a szczegolnie jak sie spotkamy po jakiejs dluzszej rozlace

ja tez mam problem z tym Problem bo ja tego nie lubie ogolnie chyba mam niskie libido albo po poprotu w moim zwiakzu nie ma namietnosci Widuje sie z chlopakiem raz w tygodniu i normalne ze on chce sie poprzytulac itp a ja tego nie zawsze chce,denerwuj mnie to wrecz krzycze na niego ze ma mnie zostawic itp Nie wiem z czego to sie bierze,i nie umiem sobie z tym poradzic Nie chce byc dla niego nie mial jednak zawsze reaguje w taki sposob

jagodziankaa ee tam jak macie po 19 lat to ok. my 19 lat to mielismy bardzo dawno temu to nie ze caly czs non stop ale czesto to robi a szczegolnie jak sie spotkamy po jakiejs dluzszej rozlace nie podoba ci sie jak cie dotyka?...no mnie sie zawsze zdawało ze to oznaka miłosci jest....

wlasnie to jest oznaka milosci Wczraj moj chlopak mi powiedzial ze moze ja go traktuje jak kolege a nie jak chlopaka a wmawiam sobie ze jest inaczej ON jest moim pierwszym chlopakiem i nie wiem czy z innym tez bym sie tak zachowywała nie mam pojecie a z czego sie to beirze,ze jestem taka chloda w stosunku do niego:(

\"nie podoba ci sie jak cie dotyka?...no mnie sie zawsze zdawało ze to oznaka miłosci jest....\" Misiu, nie zrozumiesz kobiety :-):-):-) Ale ja akurat myślę podobnie do Ciebie :-)

Gość jagodziankaa
nie chodzi o to ze mi sie to nie podoba. tylko wole jak to robimy gdzies z dala od ludzi

jagodziankaa nie chodzi o to ze mi sie to nie podoba. tylko wole jak to robimy gdzies z dala od ludzi czyli sie wstydzisz okazywania miłosci i jej odbierania ???

Gość jagodziankaaaa
no nie chodzi o to ze az tak bardzo sie wstydze ale uwazam ze nie wszystko mozna robic przy wszystkich ze niektore rzeczy powinno sie robic niekoniecznie tam gdzie akurat jest duzo ludzi