Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksss32l

Kto ma jeszcze tak jak ja że grubsza dziewczyna go odpycha?

Polecane posty

Gość Aleksss32l

Nie wiem czym to jets spowodowane ale dla mnie nie jest atrakcyjna jako partnerka dziewczyna z nadwaga.

Gość Aleksss32l
skonczcie podszywy

Gość grubsza to znaczy jaka

Gość grubsza to znaczy
taka ktorej BMI jest wieksze niz 23 25 to juz wieloryb :-o najfajniejsze dziewczyny maja BMI 19 - 22 ;-)

e bez przesady, po niektórych nie widać BMI 24, nie ma reguły, jak kobieta ma śliczną twarz i trochę ciałka na poziomie BMI 23-24,5 to jest śliczna i seksowna- zalezy gdzie jej się odkłada

Gość Aleksss32l
mnie odpycha juz dziewczyna która na oko ma jakies 165 wazy 65-70kg lub 170cm wazaca gdzies 70kg dla mnei to juz za duzo

Gość Aleksss32l
ponad 65kg jesli jest nizsza niz 170cm za duzo dla mnei czasem zdarzaja sie szczupłe dziewczyny bo maja duzy biust i ciało zbite ale generalnie wole szczupłe dziewczyny ebz zbednego balastu

bez przesady- może 70 kg to juz duzo, ale 65 przy takim wzroście nie wygląda tragicznie.

Gość niebywałe...
dlaczego ludzie tak często szukają potwierdzenia dla swoich upodobań :( Ty lubisz lakie, ktoś lubi inne świat się kręci czego tu szukać?!

ALEKS a co powiesz na taka co ma 170- i wazy 91 kg.. bo moj kumpel chwali sie taka na osiedlu i mysli, ze zrobił mi na złosć xD

Gość a mnie odpychaja
faceci powyzej 30 r.z. :(

Gość niki000
człowieku ale masz problem!!! powiem Ci tak jesteś normalny nie musisz iść z tym problemem do psychologa bo chudzielce podobają się większości mężczyzn wiem to bo smama ma 160 cm i 60 kg czyli już nie twoja kategoria ale naszczęście jest jeszcze ta mniejszość której podobają się takie kobitki jak ja przez co mogę czuć się atrakcyjna......chyba tyle