Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala333333333

Zaluję......dokonczcie zdanie

Polecane posty

..że nie zaufałam własnej intuicji, był na to czas, a teraz jest za późno... ..że zmarnowałam szansę, którą sobie wywalczyłam ..że w ogóle musiałam walczyć o szansę, bo wcześniej zmarnowałam ładnych parę lat. głupio i destruktywnie. ech... lipa straszna ale trzeba iść do przodu, żeby znowu potem nie żałować :)

Gość PepsiTwist88
-ze nie zawsze wierze w siebie -ze sie z nim spotkalam miesiac temu a teraz on jest daleko i d.u.p.a z tego wyjdzie :o :(

Gość marlut
żałuję bardo,że usunęłam ciążę 12 alt temu że nie umiem powiedzieć matce ,zeby poszła do psychiatry,bo ma urojenia że nie uczyłam się języków obcych.

Gość stokroteczka_21
żeee... -wyszlam za mąż -że kiedyś byłam ślepa i głupia... -że dałam się wplątać w to całe bagno w którym teraz siedzę...

...troszke żałuję moich przykrych wypowiedzianych słów wobec innych, dla innych... ...poza tym nie żałuję niczego, bo życie byloby okropne gdybysmy nie popelniali bledow... - byloby straszne gbyby nie poczucie ze moglismy lepiej...

Gość backy
że w odpowiednim momencie nie zauważyłam zże to moja miłość teraz on ma swoja która go rani:(

Gość ewka_zuzka
że zostawiłam miłość swojego życia

Gość trtrtrtrtrtrtrtrt

Gość taka jedna co wie
-zmarnowany 3 lat z idota -ze nie mam na koncie 1000000000zl -ze zrobiam ciasto z kemem cytynowym -nie jestem jeszcze mama -ze zajebal mi ktos ksiazki rozewicza i kirsta -ze mieszkam w tak cujowej dzienicy -

Gość ironia losu ...
że nie mam dziecka ... ale to jakby ode mnie nie zależało :O

Gość za wszystkie grzechyyyyyyyyyyy

Gość dfdfdfd
- że nie wybrałam innego kierunku studiów - że marnuję się w tej robocie - że nie potrafię szczerze rozmawiać o tym co mnie boli

Gość wilkich małych słów
...że zniszczyłam znajomość z T ...że od razu nie powiedziałam Marcinowi, że mi się podoba ...że jestem sama ...że mam takich pojebanych rodziców ...że zmieniłam szkołę ...że uważam za "przyjaciółkę' idiotkę, która nic nie rozumie ...że nie mogę dodać topiku na kafe 😭

że zawsze się poddaję.. że nie mam nawet z kim wyjść na spacer i siedze tutaj w tak ładny dzien...