Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala333333333

Jakich decyzji w swoim zyciu zalujecie?

Polecane posty

Gość mala333333333

Gość ka jo je
ze poszlam na polonistyke!

Gość Irena do domu
że ściełam włosy

Gość Panna Hanna222
że zadawalam się z kryminalistą, kimś który straszył ludzi a w konsekrencji został zastrzelony w porachunkach mafijnych:O:( to wydarzenie zmarnowało mi ok 3 lat życia:(

Gość szekspirka
ze nie zaryzykowalam ,teraz moglabym byc z super chlopakiem

Gość karolina krakow1
ja zaluje ze posluchalam ojca i wyszlam za mąż w wieku 18 lat, bylam w ciązy ale nie chcialam od razu brać slubu , pytalam po co mi byc męzatką bede wychowywac dziecko razem z tym chlopakiem (ojcem dziecka) jesli faktycznie bedziemy do siebie pasowac to wezmiemy slub , moj ojciec sie na to nie zgodzil stwierdzil ze lepiej byc rozwódką niz panna z dzieckiem --eh ale glupio zrobił bo i tak rozstalismy sie ale zaluje wlasnie tego ze nie postawilam na swoim .

ze nie pow chlopakowi ktory mi sie podoba co do niego czuje odpuscilam bo on kogos mial moglam zaryzykowac przynajmniej lepiej szybciej bym zapomniala wiedzac co on o tym mysli:O

a ja zaluje ze poszlam do liceum zamiast do technikum ,zaluje ze nie skonczylam szkoly muzycznej bo mialam tzw. bunt młodzieńczy, i ze z ojcem nigdy sie dogadać nie mogłam i nie moge nadal , noi bratem również jestesmy jak pies z kotem choc kazdy z nas mieszka gdzie indziej , byc moze to wynikło z duzej róznicy wieku bo jest starszy ode mnie o 10 lat.

Gość mushka
że nie przyjechałam, kiedy mnie potrzebował, że nie zdawałam sobie sprawy przez co przechodzi, że byłam głupia i niepotrzebnie uniosłam się honorem, jestem beznadziejna :(

Gość że
wyszlam za maż a teraz sie męczę

Gość zazdrosnicawrr
-Żałuje że byłam 4 lata z facetem który sie nade mną znęcał psychicznie -Że nie poszłam do liceum do klasy z roszerzonym niemieckim -Że przestałam trenować judo -

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
...no to trzeba stawic czola problemom i wyciągnąc trafne wnioski, choc to nie zawsze łatwe... 🖐️

Gość 30...stka
Wyszłam za mąż ale to było bez przekonania i teraz jest do dupy

Gość loopain
że nie zdążyłam powiedzieć, że kocham.

W życiu bym się nie związał jak bym nie miał przekonania.. to już chyba lepiej być samemu, mimo to współczuję ci trzydziestka.. :o Oczywiście że są takie decyzje, których żałuję ale na pewno o nich nie napiszę.

Gość zalujaca28
zaluje ze mialam romans z zonatym facetem, gdybym mogla cofnac czas, w zyciu bym tego nie powtorzyla

Gość 30...stka
Do Makary---byłam w ciąży i bałam się że zostanę sama,ale to było jak dla mnie wieki temu teraz po prostu żyję bo żyje.Pozdrawiam

Gość MArtitkaaaaaaaaaa
a ja zaluje ze za pozno sie zorientowalam co chce w zyciu robic i przez to rok musze poswiecic na nauke, zeby zdac mature z tego co mi potrzebne

Nie warto żałować... Stało się... Warto ulepszać dotychczasowe życie.. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🖐️

Gość dkaa
"że nie zdążyłam powiedzieć, że kocham." bardzo przykre wspolczuję ja żaluje ze jestem zbyt skryta i za malo egoistyczna