Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MezczyznaFatalny

Gdzie te Kobiety...

Polecane posty

Gość MezczyznaFatalny

Witam, Jestem z okolic Katowic 30 L pewnie nie nowy temat ale szukam ciekawej milej,inteligientnej, ladnej oczywiscie dla mnie Kobiety. Ja sam juz prawie 30 mam ale jak dotad same porazki jesli chodzi o dłuzsze zwiazki. Czasami mysle ze moze to ze mna cos nie tak ale jakos chyba wygladam hihihi jestem samodzielny, dobra prace mam, nie siedze u mamusi na garnuszku, z tego co znajomi mowia to mily sympatyczny ciekawy osobnik ale jakos nie potrafie odpowiednij kandydatki znalezc. W pracy nie za bardzo jakos malo Kobiet internet hmmm probowalem sympatii ale jakos nie wychidzi nic wiecej z tych zwiazkow no a kluby, hm bywam prawie co tydzien gdzies ze znajomymi ale jak narazie nic, moze zle trafiam, szuka powaznego zwiazku a nie zabawy tylko i wylacznie, alo Panie to pierwsze pytanie jakie zadaja to jaka praca jaka kasa , tragedia... wypieknione szukajace kasy a nie odpowiedniego faceta. Wiec reasemujac gdzie poznac mila interesujaca niezalezna Kobiete co do kosciola czy do Biblioteki moze ktos cos podpowie a moze jakas Pani tez ma podobny problem pozdarwiam J.

Gość MezczyznaFatalny
hihihi ale szukam odp na pytanie a nie \kobiety na tym cafe:P

Panie szukają zasobnych portfelów, a Panowie szukają ładnych kobiet (oczywiście). I zawsze do siebie o to nawzajem mają pretensję. Eh, jakie to wszystko jest zabawne :D

A to przepraszam :-) Nie ma na to odpowiedzi. Wiele kobiet też się tutaj pyta, gdzie może znaleźć faceta. Z tego co pisałeś, wychodzisz "do ludzi" - imprezy itp., więc musisz czekać, aż się znajdzie. Może się okazać, że się nigdy nie znajdzie, ale tego nigdy nie wiesz. Nie myśl po prostu o tym. Jesteś młody więc rób swoje. :-)

Gość MezczyznaFatalny
hmmm... ale to w sumie nie koniec siwata fakt, i na sile nie szukam ;) ale ogolnie jakos naszlo mnie aby sie podzielic ;) z moimi odczuciami hihihi

Gość gdfddsss
to cos masz pecha, same materialistki... z jednej strony to dobrze, ze kobieta szuka zaradnego mezczyzny, w kocnu pewnie chce zalozyc rodzine, miec dzieci, a trzeba to z czegos utrzymac. no ale zeby tak od razu pytac sie obcego faceta ile zarabia i jaka ma prace to juz jest przesada i wyrachowanie. gdzie milosc? gdzie uczucie? najlepiej byc tak po srodku, nie wiazac sie z niedorajdą zyciowym co nie ma pracy albo bardzo malo zarabia, ale tez nie szukac milionera :o

Gość przede wszystki skończ
z tym hihihi potworne :(

Gość MezczyznaFatalny
hihihii no chyba zyjemy w wolnym kraju chyba ze sie cos zmienilo hihihi

Gość kocie oczetaaaa
mezczyzna fatalny sknerusie jestes zalosny kazda szanujaca sie kobieta pyta o zarobki bo zadna nie wezmie sobie dziada i dusigrosza

Gość kocie oczetaaaa
mezczyzna fatalny sknerusie jestes zalosny kazda szanujaca sie kobieta pyta o zarobki bo zadna nie wezmie sobie dziada i dusigrosza

Gość kocie oczetaaaa

Gość kocie oczetaaaa
i to twoje hihihih tak tylko cioty pisza i sie smieja

Gość przede wszystkim skończ
oczywiście, masz rację. to była tylko życzliwa rada ...to powodzenia :D

Gość gdfddsss
hihihihi dla mnie to tez troche dziwne pytac faceta o zarobki i to na poczatku znajomosci :o bym sie wstydzila. o takie rzeczy sie nie pyta, no ludzie :o hihihihihii

Gość gdfddsss
hm... chyba trafiles na nieodpowiednia pore fatalny. na forum siedzą sami niezbyt przyjemni ludzie ;)

Gość prawdaz
Gdzie te Kobiety ? tam gdzie Prawdziwi Mezczyzni... hihihihi :o

Gość prawdaz
No wiec fatalnie ...

Gość MezczyznaFatalny
hmm... ale tak szzcerze nie spodziewalem sie jakiegos poziomu ( mam na mysli np Kocie oczetaaa ) jak mozna kogos oceniac po kilku zdaniach tylko i wylacznie tylko osoba ktora dwoch zdan pewno nie potrafi skecic no ale coz tak i tez bywa ...

te hihihi wpisane przez faceta, sa rozwalajace... trudno wytłumaczyc, dlaczego nie mozesz nikogo sensownego znalezc, bo cała Twoja wypowiedz, płaczliwa i rozlazła, jest tego wyjasnieniem

Gość Mis_m
bo to prowokacja pisana przez babe :D

Gość gdfddsss
nie facet, sorry ale na tym forum nie ma co pisac. jeszcze tego przemadrzalego chama komicznego brakowalo, co mu byla zonka rogi przyprawiala a teraz gosciu robi z siebie na forum bog wie co, a prawde jest taka, ze jest zwyklym zerem. pozdrawiam autora, ja stad spadam

Gość ofe rma
byłem właśnie w sklepie i stwierdzam że wszystkie kobiety zjechaly chyba do łodzi. no ludzie ile tu jest fajnych lasek.