Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóż ...

stolik edukacyjny

Polecane posty

Gość no cóż ...

zamierzam kupić stolik edukacyjny dla 11 miesięcznego dziecka. Czy możecie mi polecić jakiś dobry, sprawdzony stolik ?

Gość Kobietka42
Normalny stół wystarczy, ale podstawa to Ty z dzieckiem przy tym stole albo tata dziecka, rysujecie, bazgrzecie, oglądacie ksiązeczki, obrazki, literki, ..... ... poznaje świat i edukuje się przy rodzicach :)

Gość Kobietka42
Normalny stół wystarczy, ale podstawa to Ty z dzieckiem przy tym stole albo tata dziecka, rysujecie, bazgrzecie, oglądacie ksiązeczki, obrazki, literki, ..... ... poznaje świat i edukuje się przy rodzicach :)

Gość Kobietka42

ja tez chcialam kupic taki stolik ale mi przeszlo i dobrze bo to bylby kolejny grat w domu... bylam z corką w takim salonie zabaw dzieciecych i tam mieli stolik i córci wogole nie interesował. kolezanki mają stoliki chicco i mała niespecjalnie sie nimi interesowala... no ale jak koniecznie chcesz to ten chicco mi sie wydaje fajny bo ma podwójny blat ktory poźniej moze sluzyc do ukladania klocków :)

ja własnie tez mysle o takim stoliczku...tylko nie wiem czy warto? Dodam ze sasiadka ma krzesełko-uczydełko z FP i sie swietnie sprawdził u jej corki, ma juz 2,5 roku a nadal na tym siada:)

ja własnie tez mysle o takim stoliczku...tylko nie wiem czy warto? Dodam ze sasiadka ma krzesełko-uczydełko z FP i sie swietnie sprawdził u jej corki, ma juz 2,5 roku a nadal na tym siada:)

Ja kupiłam Lusi stolik Chicco 2 w 1. Na razie budzi wielkie zainteresowanie. On ma tyle funkcji, że aż mi się nie chce pisać :) Jest naprawdę napakowany i stwarza wiele możliwości. Z jednej strony pianinko+plac zabaw, z drugiej podstawka do budowania z klocków. Pianinko można odczepić i powiesić w łóżeczku. Cały blat można zdjąć i położyć na ziemi albo w łóżeczku. Można niezależnie wyłączać dźwięki w pianinku i na placu zabaw. Można dokupić więcej klocków Modo i jakieś takie dodatki elektroniczne. Każdy z tych bajerów na placu zabaw wydaje odgłos. Pianinko ma tyle funkcji, że mi zajęło ze 3 dni nim je rozkminiłam ;) To taka zabawka rozwojowa, na razie Lusia interesuje się kilkoma elementami z placu zabaw, a pianinkiem bawię się ja ;) Moim zdaniem zapowiada się kolejna zabawka, po macie rainforest, która posłuży Lusi dłużej :)

Gość no cóż ...
ten stolik z Chicco też mi się podoba, pytanie tylko czy spodoba się mojej córce ;)

Gość no cóż ...
cukierkowa :) twoja Zuzia ma przecudne oczy i rzęsy :)

Gość doroles
hej mamy ja tez zastanawialam sie nad tym stolikiem ale go kupilam i powiem ze jest juz pol roku w domu i niema dnia zeby moja corcia sie nie bawila przy nim jest rewelacyjny i nie zaluje zakupu

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek