Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p4ulinaa

Co To Może Byc ??

Polecane posty

Gość p4ulinaa

1.Nieregularne branie tabletek [ moje 1-sze opakowanie] 2.okres jednio dniowy rózowo-brązowy jeden dzień normalnego krawienia 3.straszne bołe podbrzusza ok 2 tyg.a teraz jakbym miala zakawsy jakies 4.powiekszenie piersi o jeden rozmiar..gdzie pierw mi zmalały Czy to mogą być oznaki ciązy ?

wygląda na ciążę ze względu na plamienia zamiast zwykłej miesiączki no i to powiększenie się piersi...

Gość p4ulinaa
mnoże napisze jasniej ... brałaam tebletki nieregularnie kochalam sie z chłopakiem w dni płode ... i nastpemnie dostalam tego krawienia noi czekam na @ którą mam dostać za 3 dni ..

Gość chyba raczej ze spływu
toś odpowiedzialna jak chuj 🖐️

Gość p4ulinaa
super :] .. ale jesli dzidzia ma być .. to się bede cieszyć nie prosze tutaj o najezdzanie mnie tylko zapytałam czy to mogą być oznaki ciązy !! trudno na to odpowiedziec ? widocznie tak ... co to za ludzie w tych dzisiejszych czasach

Gość p4ulinaa
super :] .. ale jesli dzidzia ma być .. to się bede cieszyć nie prosze tutaj o najezdzanie mnie tylko zapytałam czy to mogą być oznaki ciązy !! trudno na to odpowiedziec ? widocznie tak ... co to za ludzie w tych dzisiejszych czasach

Gość p4ulinaa

Gość p4ulinaa
Niezapominajka86 Było to tak poszłam do ginekologa po tabletki ale gdy moj chłopak się o tym dowiedział to poprosil bym jej odstawiła ... wiec tak zrobiła brałam je ok.15 dni wiec 6 ostatnich nie wziełam ... Dziekuje :* już się pytałam mojego jak by to było jak bym mu powiedziala że bedzie tatusiem ..i powiedział że byłby szczesliwy bardzo .. no nie tylko on ja równierz...

Wiec faktycznie mozesz byc w ciazy :) Ciesze sie razem z Toba, widac, ze jestes osoba odpowiedzialna, nie szukasz beznadziejnych rozwiazan, jak wiele dziewczyn... Zycze powodzenia :)

Gość p4ulinaa
anette_123 Dobrze ja wiem tylko chodziła mi o komenatarz Nie-pierwsza i Nie-ostatnia i chyba raczej ze spływu

Gość p4ulinaa
anette_123 Dobrze ja wiem tylko chodziła mi o komenatarz Nie-pierwsza i Nie-ostatnia i chyba raczej ze spływu

Gość p4ulinaa
Tak tylko głupio wyszło z tymi tabletkami że brałam i nie brałam - dlatego ludzi mogą pomyśleć że jestem nieodpowiedzialna...ale niewiedzialam że mój chłopak chce mieć dzidziusia .. no ja równierz sie zdecydowałam na niego :) .. mam nadzieje ze się udało Dziekuje Ci Niezapominajka86 za miłe słowa :*

Gość chyba raczej ze spływu
jeśli świadomie uprawiałaś seks bez zabezpieczenia i liczyłaś się z ciążą, to przepraszam za poprzedni komentarz. jeśli myślałaś, że nie zajdziesz, a w trakcie seksu nie chciałaś dziecka to za niego nie przepraszam :D gratuluję i powodzenia.

Gość p4ulinaa
Chciałabym poznać jeszcze opinie innych

nikt nie pomysli, ze jestes nieodpowiedzialna, wiedzialas jakie sa konsekwencje odstawienia tabletek prawda? A mimo to zaryzykowalas i co najwazniejsze - nie zalujesz, a cieszysz sie, chlopak takze. Moge zapytac ile macie lat? :)

Gość Ale po tabletkach to raczej...
...będzie ciąża mnoga - dlatego nie należy ich brać nieregularnie. Albo się bierze jak należy, albo się nie bierze wcale, no chyba że chcecie trojaczki mieć :P

Gość p4ulinaa
tak wiedziałam jakie sa konsekwencje .. dlatego nie miałam nic przeciwko ... teraz będe miała 19 lat w grudniu jutro musze polecieć po teścik ..tylko teraz boje się tego rozczarowanie gdy wyjdzie 1 kreska .. :(

Gość p4ulinaa
ale nie brałam talbetek iles lat czy miesiecy to były moje pierwsze opakowanie dotego nie skoczone ... a wiec moze być ryzyko ciązy mnogiej ..? a jesli nawet to super :)

Moim zdaniem powinnaś iść do lekarza,jak najszybciej a nie pisać na kafe gdzie nikt nie może w 100% wiedzieć co Ci jest.A jeśli to ciąża to tym bardziej szybciucho do lekarza!!

Gość p4ulinaa
TAK WIEM BYŁAM 2 DNI TEMU U GINEKOLOGA ..;/ GDZIE ON MA URLOP DO 13.08 A JAK POSZŁAM GDZIEŚ INDZIEJ TO TERMINY SĄ WOLNE AŻ W PAZDZIERNIKU OSZALEŚ MOŻNA ...

Gość p4ulinaa
no jeszcze poczekam a jutro rano skocze do apteki po test ... Gliwice

Gość p4ulinaa
OK TO POLECE DO GINEGOLOGA