Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość take_on_me

Kremy do cery z rumieńcami?

Polecane posty

Gość take_on_me

Hey, witam serdecznie. Mam problem, a mianowicie moje czerwone policzki. Czerwienie sie prawie non stop. Mam 17 lat i jestem prawie pozbawiona życia towarzyskiego. Krępuje się wszystkiego i wszystkich. Kiedy ktoś coś do mnie powie przy większej liczbie osób (a nawet czasami bez obecności innych) i to nie musi być coś zawstydzającego, może spytać np o to co robiłam itp, a jak już ktoś patrzy na mnie dłużej niż przez 5 sek to BURAK gwarantowany. Nie mówiąc juz jaką męczarnią jest szkoła. Kiedy idę przez korytarz a gdzieś na boku stoi jakaś grupka np chłopców! Masakra. Albo jak nauczyciel mnie o coś pyta, albo stara się w czymś upewnić i nasza rozmowa trwa dłużej niż chwile to jest tak samo. I tak jest wszędzie, w domu (tez jak jestem sama i sobie przypomnę o jakiejś sytuacji w której byłam czerwona, czy innej w której sie głupio zachowałam), albo jak rodzina do mnie przyjedzie i muszę iść się z nimi przywitać. Nawet jak zaczynam jakiś temat z moją mamą czy bratem, albo jak ktoś nie może zrozumieć o co mi chodzi. Wiem, że były już tematy dotyczące rumienia, ale postanowiłam go ponowić. Mam do was wielką prośbę: piszcie, które kremy mogą być na to skuteczne. Bardzo potrzebuje waszej pomocy, mam nadzieje, że mi pomożecie. Napiszcie, czy wy coś stosujecie, i czy wam to pomaga. I jak długo wam zajęło pozbycie się tego (jeśli w ogóle wam się to udało :() Pozdrawiam i licze na pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować