Gość take_on_me Napisano Sierpień 11, 2008 Hey, witam serdecznie. Mam problem, a mianowicie moje czerwone policzki. Czerwienie sie prawie non stop. Mam 17 lat i jestem prawie pozbawiona życia towarzyskiego. Krępuje się wszystkiego i wszystkich. Kiedy ktoś coś do mnie powie przy większej liczbie osób (a nawet czasami bez obecności innych) i to nie musi być coś zawstydzającego, może spytać np o to co robiłam itp, a jak już ktoś patrzy na mnie dłużej niż przez 5 sek to BURAK gwarantowany. Nie mówiąc juz jaką męczarnią jest szkoła. Kiedy idę przez korytarz a gdzieś na boku stoi jakaś grupka np chłopców! Masakra. Albo jak nauczyciel mnie o coś pyta, albo stara się w czymś upewnić i nasza rozmowa trwa dłużej niż chwile to jest tak samo. I tak jest wszędzie, w domu (tez jak jestem sama i sobie przypomnę o jakiejś sytuacji w której byłam czerwona, czy innej w której sie głupio zachowałam), albo jak rodzina do mnie przyjedzie i muszę iść się z nimi przywitać. Nawet jak zaczynam jakiś temat z moją mamą czy bratem, albo jak ktoś nie może zrozumieć o co mi chodzi. Wiem, że były już tematy dotyczące rumienia, ale postanowiłam go ponowić. Mam do was wielką prośbę: piszcie, które kremy mogą być na to skuteczne. Bardzo potrzebuje waszej pomocy, mam nadzieje, że mi pomożecie. Napiszcie, czy wy coś stosujecie, i czy wam to pomaga. I jak długo wam zajęło pozbycie się tego (jeśli w ogóle wam się to udało :() Pozdrawiam i licze na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach