Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babraroza23

Czy można zwęźic jeansy nie tracąc przy tym fasonu ???

Polecane posty

Gość babraroza23

mam pytanie jesli ktos zna sie na krawiectwie to będzie mi bardzo miło jesli odpowie na to pytanie. Kupiłam sobie 1mc temu jeansy schudłam pare kilo i teraz mi z tyłka lecą :O czy jak oddam do dobrej krawcowej to moze mi je zwęźic po szwie bocznym???? nie straca pray tym fasonu? chodzi o zwężenie o jakies 2 cm.

Gość fuuuuuuuuuuuuuj
Lepiej byłoby zabrać z tyłu a nogawki od wewnątrz, jeśli trzeba. Jak zwięzisz po bokach - zmniejszą się kieszenie. Bedą dziwnie wygladać.

Gość Martitkaaaaaaaaaa
no najlepiej od srodka to zwezyc, idz do krawcowej, ona Ci to wytlumaczy i zrobi lepiej niz my

Gość Martitkaaaaaaaaaa
no najlepiej od srodka to zwezyc, idz do krawcowej, ona Ci to wytlumaczy i zrobi lepiej niz my

Gość babraroza23
kieszenie w tych jeansach są własnie nie do końca czyli nie łącza się w szwy boczne. wiec mysle że tak byłoby najprościej zrobic. bo jak zwęży nogawki od strony wewnętrzenj to i tak mi z tyłka zleca i tak. :O

Gość babraroza23
Pomarańczowy nick koloru black no cholera kupiłabym nowe ale dałam za nie ponad 200zł i troche mi szkoda. Zreszta chce schudnąc jeszcze z 5-6 kg wiec dopiero po kupię sobie nowe...zresztą nie jedne bo wtedy większośc rzeczy bede musiała wymienić :O

Gość babraroza23
różowa żelka dieta norweska :)