Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuczesanaaaaaaaaa

Suszarko-lokówka, jaka?

Polecane posty

Gość nieuczesanaaaaaaaaa

Witam Was serdecznie i proszę o pomoc, mam nadzieję, że pomożecie w wyborze przy zakupie. Własy dłuższe niż do ramion, nie szczególnie kłopotliwe, ale sama szczotka i suszarka - nie bardzo mi to wychodzi. Za malo mam rąk ahahahhaha.

ja mam bylejakiej firmy za 20 zł, jedna chodziłami prawie 10 lat, teraz mam drugą, ale kupowaną w pośpiechu i jest niefunkcjonalna ważne jest, żeby miała kabelek obrotowy, odczepiany ten grzebień-wałek i żeby on był jak najdłuższy

Gość klassi
czy ja wiem, Ja chyba wolę mieć lokówko - suszarkę. Kiedy ktoś nie chce mieć typowych loków tylko potrzebuje czegoś do modelowanie to uważam, że łączona wersja jest znacznie lepsza.

Gość ołki dołkiii
przecież autorka pisala ze nie chce osobno bo jej to nie wychodzi

Gość convi
Jak ktoś nie potrafi to ja też jestem za tym, żeby kupić wersję łączoną. Zresztą trzeba umieć dobrze zakręcić włosy na lokówce by wyszły ładne i stylowe loki. Ja sobie upatrzyłam na Electro taką z remingtona http://bit.ly/oZDz3N bo. Kusi mnie to że ma tyle dodatków :)

Gość bukaaa
To taka lokówko-suszarka, którą ja podałam. Aukacja jest źle opisana, bo tam oprócz nakładki do suszenia są jeszcze 2 szczotki do modelowania.

Gość silna 134
Ja jakoś nie lubię lokówko-suszarek, ale za to tym z pań które pragną miec loki polecam nowość, którą odkryłam ostatnio na www.hairworld.pl - Termoloki rewelacyjne rozwiązanie - przede wszystkim znacznie szybsze niż zwykłe lokówki.

Gość cghjvkjb
babyliss big hair brush, polecam

Gość lollercoaster
Zwróć uwagę na następujące rzeczy przy wyborze: - kabel obrotowy i DŁUGI - nawiew chłodnego powietrza - dobrze chowane "ząbki", bo inaczej musisz każde pasmo odwijać z powrotem po nakręceniu - możliwość uchwycenia drugą ręką za przeciwległy koniec suszarkolokówki, bo inaczej nie będziesz miała jak nakręcić dłuższego pasma - wąski uchwyt - większość ma grube i to jest fatalne, w ogóle nie do użytku (nie da się w jednej dłoni obrócić czegoś o dużej średnicy - wylatuje z ręki, no po prostu się nie da). "Bardzo dobre są suszarki z Remingtona" Ta, mam taką, z powyższej listy ma tylko obrotowy kabel, a cała reszta jest źle. Użyłam trzy razy i chyba wywalę (120 zł :O), bo nie da się nią nic zrobić, i kupię Babyliss...

Gość amilka

Dlatego ja dokładnie sprawdzam sprzet, jaki kupuję. Lokówko-suszarkę mam z babyliss, model AS250E, swietna i wcale nie taka droga. Ma 4 końcówki do wyboru, więc spokojnie można nią suszyc, kręcić i prostować włosy. Ja najbardziej lubię taki efekt włosów wymodelowanych na szczotce u fryzjera, no i własnie tą lokówko-suszarkę też to robię, nawet łatwiej, bo szczotkę mam przecież już na suszarce ;)