Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Za艂amana dwudziestolatka

ot臋pienie

Polecane posty

mam od pewnego czasu problem z kt贸rym nie umiem sobie poradzi膰. Od jakiego艣 czasu czuj臋 si臋 ot臋pia艂a, otumaniona, oboj臋tna na wszystko. Tak jakbym by艂a ja w 艣rodku, a ca艂y 艣wiat za szklan膮 艣cian膮, albo jakbym by艂a pijana. Nie docieraj膮 do mnie s艂owa innych, m贸j szef wydaje mi jakie艣 proste polecenia, a ja przez p贸艂 godziny analizuj臋 co mam zrobi膰.Nie umiem tego wyra藕nie opisa膰, po prostu tak jabym spa艂a w 艣rodku, do tego pogarsza mi si臋 wzrok i coraz gorzej widz臋. Prosz臋, napiszcie mi 偶e wy tez tak macie, 偶e to jest normalne i czasem si臋 tak zdarza. Jestem m艂od膮 osob膮 (25 lat), mam fajn膮 prac臋 i nie wyobra偶am sobie 偶eby to m贸g艂 byc pocz膮tek jakiej艣 choroby

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 truskaweczkaaaaaa
ja te偶 tak mia艂am- dzisiaj lecz臋 sie na depresj臋.skontaktuj si臋 z rodzinnym i psychiatra

Udost臋pnij ten post

truskaweczko, ale sk膮d ta depresja? mi sie kojarzy ta choroba z brakiem ch臋ci do zycia i apati膮, a mnie sie chce 偶yc i 艣mia膰, tylko problemem jest to otumanienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lucyferek
idz z tym najpierw dlekarza ogolnego. byc moze moga to byc pierwsze objawy problemow zdrowotnych (odpukac) . bo depresja skads musialaby sie wziac natopmiast widze ze ty nie masz powodw zeby sie czyms martwic. tak wiec marsz do lekarza

Udost臋pnij ten post