Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oqoqoq

A może ponarzekamy sobie troszeczkę na swoją Połóweczkę???

Polecane posty

Gość załamana szatynka
a moja połoweczka nie chce żebym sie spotykała z przyjaciółmi . najlepiej to by mnie zamknął na klucz i trzymał dla siebie. kaze mi wybierac on albo oni. .. a jak mu mowie o kompromisie to powiedział że nie możliwe ;((

Gość julita 19
a ja szukam swojej poloweczki;)

Gość roman 18 cm
no bo moja baba to sie nie chce od mojego romana odessac

Gość a moja połóweczke jest
wlasnie na Jasnej Górze z kumplami... Ten weekend spędzamy oddzielnie, tak jakos sobie postanowilismy:) Zaraz wpadają do mnie kumpele i będziemy szaleć:)

To moze ja na świeżo sie wyżalę.... Qrde nie moge miec zycia prywatnedo,nie moge chodzic do kolezanek,na siłownie czy gdziekolwiek bo zaraz gorzkie żale mi odprwaia ( co nie znaczy ze ja sie go słucham)ale wiecie jak to jest...za kazdym razem gdy chce cos "zrobić" sama to jest kłótnia.Mam ciagle byc przy nim.....boshe dusze sie w takim zwiazku.......

no też coś kolo tego i powiem ci tak....olej to wszystko i rob to na co masz ochote,oczywiscie wszystko w granicach norm i przyzwoitosci....przeciez ty tez potrzebujesz kontaktu ze znajomymi(załoze sie ze on chodzi z kumplami na bronka)myle sie?

hihihi nie mylisz sie....własnie sie do nich ulotnił :P a co mi tam....posiedze se w domq