Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytam pa

PYTANIE DO FACETOW- jak byscie przygotowali dla niej ten 1 raz?

Polecane posty

Gość ja tylko pytam pa

Zalozmy,ze dzieje sie to u ciebie w domu, wiecie kiedy bedzuecie to robic.Dla niej to jest 1 raz.Przygotowujesz dla niej jakas specjalna niespodzianke?Wystroj?

Wlewam w siebie pół litra wódki (jak brzydka to 0,7) i brutalnie zabieram się do zrywania simlocka i dzikiego, zwierzęcego wręcz rżnięcia jej dziewiczej piczki :classic_cool:

Gość no to czekam na Ciebie

Gość ja tylko pytam pa
Oj chlopaczki;p Zalozmy,ze jest ladna, podoba sie wam I JA KOCHACIE!

Acha, przy takim założeniu wystarczyłaby mi ćwiartka wódki, w ramcha gry wstępnej emisja kultowego Rocco invades Poland no i potem zabieramy się do rzeczy. Aaaaa skoro kocham, to delikatnie ;)

Gość wredoota
nie chce mi się z wami gadać

Gość ja tylko pytam pa
Alez wy pusci, az dudni....przeciez masz dla niej cos przygotowac, a nie dla siebie;/az takim starchem cie napawaja dziewice, ze uchlac sie musisz;/??

Gość wredoota
nie chce mi się z wami gadać

>> az takim starchem cie napawaja dziewice, ze uchlac sie musisz;/?? Nie, ja po prostu lubię wódkę :classic_cool:

Gość wredoota
ok ciemno w pokoju muzyka tylko mroczna http://pl.youtube.com/watch?v=2R69nV4HOaE zawiązałbym jej oczy i pozostawił na środku pokoju i deliktanie zacząłbym ją rozbierać, powolutku i gdy była będzie juz całkiem naga zapaliłbym światło i cieszył oczy widokiem nagiej, zawstydzonej kobiety oglądalbym ją ze wszystkich stron, przybliżałbym sie do niej, tak aby na swoim ciele czuła mój oddech.... etc jesteś chętna?

Gość ja tylko pytam pa
Oj ale ty mlotek...powazne pytanie a ty jaja robisz sobie...a co do upodoban-nie ma sie czym chwalic!

Gość Julita23
pogłaskaj,przytul,pocałuj,nakarm(kolacyjka,świece,muzyka),i...ukochaj:) przytul ululaj

>> zawiązałbym jej oczy i pozostawił na środku pokoju i deliktanie zacząłbym ją rozbierać, powolutku Widać teoretyku, ze o dziewicach to ty tylko czytałeś :D:D :o

Gość ja tylko pytam pa
hehe no jak koles dziewice zwiazuje na krzesle- to gratuluje....nie dosc jej stresu?Moze ja nie wiem, jakies kwiaty w pokoju,swiece, platki roz na przescieradle?Tak trudno pomyslec?

Gość Julita23
płatki róż? :D moja marzenie..... które sie pewnie nigdy nie spełni ale zrób to dla niej poczuje sie wyjątkowo:) juz jej zazdroszczę

Gość nie powiem brzmi ciekawie D
"ok ciemno w pokoju muzyka tylko mroczna http://pl.youtube.com/watch?v=2R69nV4HOaE zawiązałbym jej oczy i pozostawił na środku pokoju i deliktanie zacząłbym ją rozbierać, powolutku i gdy była będzie juz całkiem naga zapaliłbym światło i cieszył oczy widokiem nagiej, zawstydzonej kobiety oglądalbym ją ze wszystkich stron, przybliżałbym sie do niej, tak aby na swoim ciele czuła mój oddech.... etc jesteś chętna?" Co ja bym dała za kogoś z taką wyobraźnią :D ;)

>> które sie pewnie nigdy nie spełni ale zrób to dla niej poczuje sie wyjątkowo Masz 23 lata i nikt się jeszcze na Ciebie nie połasił? :o

nie no... załamałam sie... :P to proste... zapraszasz ja do siebie. Tylko swiece i pieknie nakryty stol i pyszna kolacja :) po zjedzeniu kolacji czerwone wino... kup jej jakis drobiazg najlepiej pierscionek wsun na palca pocaluj bez jezyczka przez 8 sekund a potem wez ja na rece zanies do sypialni a tam swiece i lozko z platkow roz i jedziemy... tylko powoli i delikatnie :) . powodzenia :*

Gość Julita23
no niestety:o a minetki juz mnie nudzą

>> no niestety a minetki juz mnie nudzą To czego jeszcze nikt ci draga nie zasadził? :o

Gość Julita23
on jest prawiczkiem i chyba tez się boi,odrzucenia itd nie wiem nie chcę drążyć tematu czasami jest blisko ale...nie wychodzi nie wiem poczkam troche i zobaczę kocham go ale nie wiem dlaczego facet boi się seksu

No to przejmij inicjatywe :o Jakaś wyjątkowo ciota ten twój chłopak, zeby to cipki sie bac:o

Gość Julita23
próbowałam z ta inicjatywą ale on tego chyba nie lubi,tzn nie na pierwszy raz pewnie,chyba boi sie ze wyjdzie na ciape a chce żeby to od niego wyszło tzn wiecie że to niby on rządzi itd itp taki niby twardziel :p jest ale jest też wrażliwy

ciota albo pedał kazdy normalny facet na widok cipki ma ochotę znalezc sie w srodku, jak najszybciej ;)

Gość Julita23
a ciota to nie pedał?:p wiesz ja bym cos zrobila ale nie chce wyjśc na nachalną bo on takich nie lubi więc nie będe poruszać tematu bo juz nie mam sił na rozmowy o tym bo jeszcze wyjdzie ze sie proszę o seks:o na początku związku to on chcial a ja nie ale po3miesiącach od jego "propozycji" się zdecydowała i zacząl się koszmar:p

co za jakis jełop :o dziewczyna chce sexu, a ten nic :( masz pełne prawo o to prosic, jestes młoda, masz swoje potrzeby. a on musi niezle szarpac skóre skoro nie uprawia sexu

Gość Julita23
hehe:p powiem ci w sekrecie że kiedyś to widziałam ale wtedy sie jeszcze nie przymierzalismy do seksu tylko spalismy grzecznie,myslał że ja spię no bo spałam ale obudziło mnie coś i widziałam jak 'turla dropsa',oczywiście udawałam że śpię :]