Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiyyyyy

Czy uważacie, że ta kobieta jest gruba?????

Polecane posty

Gość iiiyyyyy

http://www.lansik.pl/8669/ksiazkiewicz-pozuje-nago-dla-meskiego-magazynu/ Książkiewicz. W sumie faktycznie- ja wyglądam szczuplej tak ogólnie, ale mam 55kg i 170cm wzrostu, więc jestem niezbyt szczupła- normalna. Ale moim zdaniem, chociaż jej nie lubię i uważam, że jest kretynką, figurę ma całkiem normalna i ładną. Czy koniecznie trzeba ją "odchudzić" żeby się sprzedała w tym CKMie czy innym Playboyu? Czy taka by się mężczyznom nie podobała?

Gość zdecydowanie lepiej wyglada
w ubraniu:o

Gość iiiyyyyy
No lepiej. Ale przeciez bez ubrania wygląda jak normalna, zdrowa kobieta. Czy taki wygląd ie jest ciekawy dla facetów? Wolą coś, o czym wiadomo, że nie ma nic wspólnego z prawdą?:O

Gość Si for
słabej jakosci fotki. gruba nie jest moim zdaniem. normalna

Gość walnij sie cegłą
jest strasznie gruba ---- głupie pytanie to głupia odpowiedź a autorka ma 14 lat - wyjdź na dwór dziecko, ładna pogoda, pojeździłabyś na rowerze z koleżankami a nie porównywała się do innych kobiet bojąc się że mężczyźni mogą się na nią napalać :-O

Gość iiiyyyyy
Nie mam 14 lat, tylko o 10 lat więcej. Pytam, bo załamałam się komentarzem, który znajduje się w tym "artykule" pod zdjęciem- że będą musieli użyć PS, bo nie jest zbyt chuda:O

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrr......
"... ale mam 55kg i 170cm wzrostu, więc jestem niezbyt szczupła..." BEZ KOMENTARZA Idz dziecko do piaskownicy :-D

nie jest zbyt CHUDA !!!! Mowimy o szczuplych kobietach czy o szkapach ?

Gość iiiyyyyy
Nie wiem, ja mówię o tym, że moim zdaniem ona wygląda bardzo ok, ale zdaniem autora/rki artykułu- jest zbyt gruba i będa ją musieli komputerowo odchudzić...

Gość dfsfsdsdf
Tłusta i płaska

Gość Si for
a co wy sie przejmujecie jakas modelka niech se robia co chca. Nie jest gruba ale jak na modelke jest grubasem wiec chca jak odchudzic PROSTE. i macie odpowiedz na pytanie

zwykle narzucanie opinii ... nie lepiej wyrobic sobie wlasna opinie i tego sie trzymac ? Po jaka cholere porwnywac sie do innych ? A moze boisz sie ze Ciebie nie wezma do CKM'u czy Playboy'a :-D :-D :-D

Gość Si for
CKM i playboy puste pisma dla pustych osób. Ja czasem tez czytam bo czase sa fajne artykuły