Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllwiśka

przyszłościowy kierunek?

Polecane posty

Gość malllwiśka

co sądzicie o takim kierunku jak dietatyka? jak myslicie? warto to studiwac i czy latwo o prace?

Gość chodzi o dietetykę
?

Gość listerine
wściekliście się z tą dietetyką? co drugi temat, to o jednym, ile można :o jest coś takiego jak wyszukiwarka.

Gość malllwiśka
tak o dietetykę. ponoc modny kierunek, ale inni mowia ze troche bzdzinowaty i ciezko o prace?

Gość malllwiśka
wiem, ze jest cos takiego jak wyszukiwarka, ale na tematy o dieteyce nikt sensownie nie odpowiedzial, dlatego moze ktos wreszcie cos napisze

Gość gfujyjhdfxfvgdghgfnbf
zdrowie publiczne

Gość La Figlia
Filologia niemiecka.,czyli germanistyka. Jezeli chodzi o sama dietetyke,moze mialaby szanse w polaczenie z AWF-em ?

Gość malllwiśka
do gfujyjhdfxfvgdghgfnbf:dlaczego zdrowie publiczne, ja sie pytam o dietetykę? a zdrowie publiczne tez mowia ze nic nie warta

Gość malllwiśka
no ja dostalam sie na Akademie medyczna, a znowu ilu potrzeba dietetykow, nie

Gość ale plama
mam znajomą po dietetyce, obecnie jest bez pracy, więc nie powiedziałabym, że to takie cholernie przyszłościowe.

Gość malllwiśka
co filologia polska? co germanistyka? ja sie tu o dietetykę pytam, ew. o to zdrowie publiczne;-)

ludzi po dietetyce jest nasrane na peczki i co nawet pracy nie moga znalezc! za duzo was jest!

Gość helga helga
a gdzie możesz potem pracować?

Gość a psika psikkkk
toż to ciekawe tak na wstepie to już nie ma "Akademii Medycznych" sa za to "Uniwersytety Medyczne" dietetyka, kierunek jak kierunek, ale jest na pewno przyszłosciowy...rozejżyj sie dziecko na ulicy...coraz więcej ludzi w rozmiarze XXL...jest komu pomagać:)

Gość malllwiśka
jasne, tylko ciekawe czy oni chca zeby im pomagac;-)

do a psika psikkkk Ty chyba chora jestes jak nie ma akkademii medycznych?! na jakim swiecie Ty zyjesz?

Gość kawka na lawke
a co sadzicie o takim kierunku jak zdrowie publiczne? co po tym w ogole sie robi?

Gość a psika psikkkk
aha no tak "pos***ane Zdrowie Publiczne"... jeżeli jest "pos***ane" to nie mniej nie więcej niż: wszystkie filologie, wszystkie kierunki humanictyczne, wszystkie kierunki techniczne, wszystkie kierunki medyczne...znaczy jak masz szczęscie to po każdych studiach prace znajdziesz, a jak nie to...sami wiecie

Gość a psika psikkkk
g cos tan...no to mi wymien...moze jeszcze jakas została

po zdrowiu publicznym np. mozesz zarzadzac w sluzbie zdrowia i takie tam, ogolnie ciekawa praca i nieciezka a dosc kasy sie zarabia no a jak dobrze trafisz to i nawet mozesz stac wyzej niz lekarze np. dyrektor szpitala! w ogole za pare lat bedzie zapotrzebowanie ogromne na takie osoby

Gość malllwiska
no tak mialam w tym roku isc na farmacje, ale zabraklo mi kilku punktow, wiec zastanawiam sie wlasnie czy nie podjac ten kierunek? a moze zdrowie publiczne?

Gość malllwiska
ale to zdrowie publiczne tez kurcze mozna wszedzie studiowac, tez taego tyle wyjdzie, a tak czytalam przedmioty nauczania to wszystkiego takie podstawy, czyli konkretnie nic sie nie umie

Gość a psika psikkkk
ja bym tam żadnych kierunków nie przekreslała a z tym wyżej niż dyrektor szpitala...to jeszcze nie w Polsce...no chyba że za pare lat... oczywiscie jak sie wszyscy po zp beda wspierać

do a psika psikkkk ty malorozwinieta jestes wpisz sobie w google! Boze wstyd ze tacy ludzie tu sie wypowiadaja!! np akademia medyczna w gdansku!!!!!!!!

Gość a sluchajcie
ja dostałam się na kilka kierunków, jednak wybrałam ten najmniej oblegan- filologię rosyjsko-germańską. wydaje mi się, że to może być przyszłościowy kierunek ( a nauka jęzków to dla mnie przyjemność;) ) jak uważacie?

Gość nogawka
jak się ma znajomości, doświadczenie, ewentualnie urok osobisty to po każdych studiach dostaniesz pracę. nie kombinuj na siłę. a dietetyków dziś od chuja.

jak sie nic ne nauczycie po zp? duzo iedzie sie nauczyc! nawet zaznacze bardzo duzo! trzeba znac podstawy z kierunku lekarskiego i w dodatku jeszcze wiecej od nich bo trzeba sie uczyc tez nauk o zarzadzaniu

Gość daj sobie siana
Kiedyś ludzie po dietetyce pracowali w szpitalach w kuchniach. Ustalali jadłospisy i diety dla chorych. Może rzeczywiście dietetyka w połączeniu z AWF. Jakaś dietetyka dla sportowców. może...??? Ja bym sobie dała siana. Jest wiele lepszych kierunków.