Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc w wyborze..

kolor pomadki a typ urody

Polecane posty

jaki kolor pomadki pasowalby do takiego typu urody ? duze czarne oczy ciemneijsza karnacja ale bez przesady, wydatne usta, myslalam o odcieniu koralowym, nie wiem sama czy to dobry pomysl, ktos ma jeszcze jakis:) bede wdzieczna

moze chociaz ktos poleci mi jakas pomadke koralowa?

Gość pupupupupuupupupu

Gość zależy od ogólnego makijażu
ło matko...byle nie jakaś różowa......ale widzisz się w lustrze i wiesz jaki kolor pasuje, w jakim się czujesz dobrze, nie? I na pewno nie jest to tylko jeden kolor który by do ciebie pasował tylko wiele - zależnie od tego jak sobie pomalujesz oczy itp. Jak pomalujesz oczy np jakimiś brązami to jakieś pastelowe kolory czy czerwień jak najbardziej do czarnych oczu. W sumie czerwień jest o tyle dobra że do ciemnych oczu pasuje - i zarówno do cienia brązowego bądź fioletowego,ale już wg mnie do niebieskiego cienia na pewno nie.A najlepiej jak oko dodatkowo podkreślone jest czarną kredką bądź eyelinerem. Zależy od ciebie, w jakiej kolorystyce się czujesz najlepiej. może być też bordo, czy ciemny fiolet ale najważniejsze aby było dobrze zgrane z cieniem , bo połączenie typu: oczy na niebiesko, a usta na różowo, bądź brązowo to dla mnie tragiczne połączenie , również oczy na brązowo a usta na różowo bądź fioletowo to też nie za fajnie wygląda....W sumie jak masz ciemną karnację to wg mnie najlepsza szminka + na to jakiś błyszczyk rozświetlający,szminka nawilżająca czy coś w tym rodzaju, aby nie było zbyt matowo

dziekuje za podpowiedz:)