Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilGKS

kolejny dzien bez niej...

Polecane posty

Gość KamilGKS

to znow ja...znow potrzebuje wsparcia...po tym rozstaniu...ciagle mam dola ...bylem z laska ponad rok i sie rozstalismy ona klamala i juz nie chce z nia byc ale tesnkie za nia...pomozcie

Gość stapamyObojePoNiepewnymGruncie
Eh...nie Ty pierwsz i nie ostatni cierpisz. Czas leczy rany...

Gość ja podobnie mialam
daj gg:)

nie bój żaby :) wiesz co? ja to Cie rozumiem..ale nie martw sie.. "jutro może być lepiej".. :) nie umiesz się znaleźć w starej-nowej sytuacji, że zostałeś sam..trudno..będzie dobrze.. a bo to ona tylko jedyna na świecie?

trzymaj sie stary. Wiem co czujesz-ja dochodziłem do siebie pół roku. Najlepiej pozbadź sie wszystkiego co Ci ją przypomina. Nie sluchaj "waszych" piosenek w radiu. Wurzuć nr gg telefonu(ewentualnie zapisz w telefonie jako "nie dzwonić" ) pozbadź sie profilu na nk jesli masz żeby nie zgladac co sie u niej dzieje. Znajdź sobie jakieś zajęcie które zapełni ci czas żebyś nie myślał (ja zaczałem grac na gitarze i pracowac tak duzo że nie miałem czasu na nic inego) spotykaj sie ze znajomymi, zacznij podrywac inne dziewczyny. I trzymaj, trzymaj sie stary!

Gość KamilGKS
moje gadu 6442395...pomozcie mi jest mi zle:(

Gość to zapoznaj się z Renią Rączko
wską

Gość KamilGKS
wal sie kurwa!!!! mimo ze mam dola ale nawet ze lzami w oczach strzaskalbym ci morde...cwaniaku netowy

Gość KamilGKS
ludzie nie czaje czemu nic nie piszecie... nap jest temat ,dlaczego niektorzy mezczyzni nie uzewnentrzniaja uczuc i tam jest 1000 odpowiedzi...ja mowie ze cierpie i czy ktos moglby mi pomoc a tu olewka...nie czaje albo ,ide na meczyk ' 5000 ?to jakies jaja prosze pomozcie napiszcie co robic

KamilGKS to znow ja...znow potrzebuje wsparcia...po tym rozstaniu...ciagle mam dola ...bylem z laska ponad rok i sie rozstalismy ona klamala i juz nie chce z nia byc ale tesnkie za nia...pomozcie zawsze mozesz z nia byc.....tylko czy to ma sens by okłamywała cie przez nastepne lata.....odpowiedz chyba nasuwa sie sama:O:O:O nie?

Gość ofe rma
no widzisz, nie warto wierzyć we wszystko co mówią laski. do najczęściej powtarzanych bzdur należą: -najważniejszy jest charakter -mężczyzna ma prawo okazywać uczucia (nie dotyczy michała wiśniewskiego)

Gość ofe rma
a i jeszcze to że kobiety szukają "wartościowych" facetów.

Gość KamilGKS
ale kurde co mi to da...ona klamala w inny sposob chociaz moze w ten tez...np ona jechala na dyskoteke z kolezanka a ja dojezdzalem sam bo mieszkamy gdzie indziej no i ok...tylko ze ona przyjezdzala na disco ok21 a do mnie przychodzila o polnocy mowiac ze dopiero przyjechala...a znajomi mi mowili ze juz jest...a jak sam ja przylapalem ze jest wczesniej tlumaczyla sie ze chce spedzic troche czasu z kolezanka...boze ale czy ja nie moglbym byc z nimi?siedziec we 3?nie bo ona chciala wypic piwo z kumpela a ja mialem czekac na nia...specjalnie nie brala komy na disco zebym nie katowal czy juz jest itd...tak bylo a ja mimo wszystko ja kocham i tesknie

Gość KamilGKS
:( nic sie nie zmienia ciagle jest fatalnie a niektore rady sa naprawde zabojcze chyba od osob ktore nigdy tego nie przezyly...to tak potwornie boli... :( najgorsza chyba jest obojetnosc z jej strony...nawet sie nie odezwie...ale moze to i lepiej...nachadza mnie rozne mysli np. ze ma juz innego albo ze za pare dni bedzie miec...ze inny juz jest u niej w domu...boze

Gość ło jezusicku
jest takie powiedzenie: "milosc jest slepa". kto z nas przez to nie przechodzil....:( nie wiem dlaczego tak jest, ze trudno wymazac z pamieci i serca osoby...chyba szczegolnie te, ktore nas rania, ale tak to juz jest:( staraj sie jakos lizac rany. z taka kobieta chyba nie bylbys szczesliwy. wez sobie do serca mysl - nie ma tego zlego...a z czasem wyjdziez na prosta. powodzenia ci zycze🌼

Gość KamilGKS
dziekuje...czas czas wiem ze z czasem powinno troche przejsc ale co robic teraz?kazdy dzien jest taki sam wcale nie jest latwiej...najgorsze jest to ze ja sadzilem ze ona tez mnie kocha no i czasem to okazywala bylo czasem dobrze a powinno byc zawsze...tesknie za nia i nie moge przestac myslec:(:(

Słuchaj, rozstaliście się. nie wiem dokładnie dlaczego ale zapytaj sam siebie: byłeś z nią szczęśliwy? albo może czy częściej byłeś szczęśliwy czy nie? założe sie że nie. i może teraz trudno w to uwierzyć ale mogę Ci obiecać że za jakiś czas będziesz się sobie dziwił, ze tak rozpaczałeś...Trzeba tylko to przetrwać. I uzmysłowić sobie, że to koniec z nią, ale początek nowych znajomości i nowego życia.