Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolatkaaaaaa

CO TO MOŻE BYĆ?

Polecane posty

Gość dwudziestolatkaaaaaa

witam. zwracam się z wielką prośbą do wszystkich, którzy mogą wiedzieć co się ze mną dzieje. od jakiegoś czasu (nie codziennie) występują u mnie dziwne objawy. zawroty głowy, ogólne osłabienie, mdłości, ale bez wymiotów. duża wrażliwość na gorące dni. nie mam pojęcia co to może być. z góry wykluczam ciążę. zastanawia mnie czy może być to związane z nerwami? od jakiegoś czasu mocno się denerwuję ze względu na pewne sytuacje. z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość pewnie nerwica
w wyniku stresu. Poszukaj temat "Stres " na www.vademecum.zdrowia.prv.pl oraz dostosuj się do wskazówek tam zawartych i w temacie Hipokinezja i wielu innych. Powodzenia, napisz jak poszło, adres na www

Gość do 20-latki
zanim postudiujesz www, to w skrócie: żeby żyć w miarę zdrowo należy spełnić 4 warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne.

Gość idź do lekarza
i zrób podstawowe badania: morfologia, cukier, TSH i mocz. Póxniej zwalaj na nerwy, od stresu może być wszystko

wiem, że w końcu muszę się wybrać do lekarza, ale zastanawia mnie związek z nerwami, ponieważ mój tata ma stwierdzoną nerwicę.