Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

popłakałam się ze zmęczenia i stresu.Mówcie co chcecie

Polecane posty

...mam tyle pracy...ostatnio tylko pracuje,pracujac podjadam co sie da - z reguly slodkie, spie po 4-5 godz od kilku tygodni. jestem taka zmeczona i wykonczona stresem.....mialam wyjsc na godz na spotkanie z wazna dla mnie osoba,ale sie nie wyrobie....Nagle w ktoryms momencie wybuchlam placze,z bezsilnosci...nie moge sie powstrzymac,nie mam sily juz nic robic,ciagle sie myle,coraz gorzej pracuje. Z dnia na dzien jestem coraz bardziej sfrustrowana. I nie mowcie o urlopie,bo to dopiero zima,jesli bedzie kiedy....

kapiel z jakims dobrym plynem relaksujacym i duzo piany plus jakis pyszny deser, jak masz tez z godzine w ciagu dnia to skocz na masaz odstresowujaco relaksujacy na 100% poczujesz sie lepiej

Gość skoro zamiast wyjechac z PL
wolalas tu zostac, to dalej pracuj sobie po 16 h na dobe 🖐️

wziełam dość długi prysznic a na taki luksus jak masaże nie moge sobie pozwolic troche sie uspokoilam,ale wcale mi nie ulzylo....najbardziej pomogloby to spotkanie...ale kiedy? Mam tyle pracy od rana,ze robote biore ze soba do domu,albo zostaje w biurze,bo nie mam czasu tego robic...juz mam dosc :/

nie moge go tu zaprosic,bo starzy go nie toleruja....czy ja jestem taka pojebana czy pozwalam pomiatac osba w wieku 22 laT?? ??????????????????????????????

tez tak sie czulam jak harowalam za granica na samochod, wrocilam z deprecha i jak "cien" :-( jak to pomiatac ??? kaza Ci tak ciezko pracowac ? czy co ?

Gość demolkaa
zaden pracodaca nie wykorzystuje pracownika, to Ty dajesz sie wykorzystywac. nie znasz najwidoczniej swoich praw, masz okreslone w umowie o prace ze masz tyle czasu pracowac?? dostajesz za to chociaz odpowiednie wynagrodzenie?? chyba nie skoro nie mozesz sobie pozwolic na zabiegi relaksujace- masaz - ?? pracujesz tyle czasu a nie mozesz sobie pozwolic? pokaz ze cenisz siebie i zazadaj podwyzki, czemu boicie sie walczyc o swoje ?! czym sie rozni takie USA od PL ?? polacy wola pracowc 35 lat w jednej pracy za to samo wynagrodzenie niz zadacx podwyzek... kazdy was wystawi jak nie umiecie walczyc o swoje :O

odmowilam to spotkanie ktorys raz,no bo w koncu kiedy. no i przed chwila sie poklocilismy przez tel. nie dziwie sie,ze nie wytrzymal. czekal na mnie po raz kolejny a ja do niego pisze,ze znow sie nie wyrobie.........

dorisday pracuje w rodzinnej firmie...dlatego to nie takie latwe... jestem kierownikiem,zajmuje sie papierami,jestem laborantką i zalatwiam wszystkie firmowe sprawy. wcale sie nie dziwie,ze tylu ludzi asie ode mnie odwrocilo. dopiero dzis to do mnie dotarlo...

Gość wnuk smirnofa
nie przejmuj sie wiem co to znaczy jak jestes w stresie to zadna kapiel nie pomoze mozna sobie popisac troche tu pracujac albo oderwac sie poczytac cos przez 10 minut, zobacz sobie kawalek ulubionego filmu na youtube ale to marne sposoby :) rozumiem doskonale co czujesz az za dobrze :D

dziekuje wam za zrozumienie....jestem zalamana...i znow godzina w plecy,bo przez te nerwy nie moge sie skupic...a przed 5 pobudka i od nowa.... chyba za duzo obowiazkow...ale nie ma kto tego za mnie zrobic...

nawet nie ma o czym marzyc....ciagle dochodza nowe prace,bo sa jakies nowe inwestycje itd. chyba,ze sie zbuntuje....