Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiat126p

Jestem brzydki i szukam ładnej

Polecane posty

Gość fiat126p

nie interesuja mnie grube, male i stare, czyli pow 30 lat. musi byc wysoka, bo sam taki jestem, szczupla, bo sam taki jestem i ladna bo sam taki nie jestem. ale nawet jesli takiej mialbym nigdy nie zdobyc to co? zostaje masturbacja. a ja przez to stane sie bardziej wredny , uprzykrzajac innym zycie. i tak pieknie i tak dobrze

to ja proponuje ci poczytac troszke ksiazek...mile wtedy spedzisz czas i nie bedziesz miał takich dylematów zyciowych jak masz teraz........:P

Gość ło jezusicku
kombinujcie chlopcy:classic_cool: kazdy chce miec ladne potomstwo:D:D:D

Gość fiat126p
po 30-tce skora zolknie, wiotczeje, cycki sie kurcza i zaczynaja zwisac. poczatek przekwitania niczym armageddon. ale zdazy sie ze mloda mamuska jest tak smakowita ze ma sie ochote ja raz nabic mocno a dobrze. czytalem ksiazke ''mozesz uzdrowic swoje zycie'' louise l.hay. niby bestseller a wiekszych banalow nie czytalem wczesniej. nic mi nie pomogla a jeszce bardziej nasilila moja bezsilnosc i zwatpienie.

Gość fiat126p
zanim skoczysz przeslij mi swoje nagie zdjecia;p

Gość xyz0011
to powodzenia, ludzie jak możecie być tacy płytcy ludzie dajcie się ponieść temu co będzie a nie szukajcie takich problemów, uwierz albo znajdziesz te swoją miss chociarz to był by pewnie cud albo zakochasz się po prostu i wtedy ci będzie wstyd że w ogóle byłeś tu z takim problemem

Gość fiat126p
to nie jest byle jaki problem. dostalem od zycia nie raz a mowiac dosadniej od tych dziewczyn majacych sie za ''bostwa''. dluga trwalo zanim ustaly drwiny, smichy chichy za plecami, dosadne odwracanie zwroku by pokazac ze nie dla psa kielbasa. wiec teraz postanowielm jedno - tylko ladna sie liczy. skoro tak gardzimy brzydkimi to ja jako reprezentant tego ''gatunku'' mam prawo sie zbuntowac i zdobyc to co mi sie nalezy za te lata upokorzen. i zdobede, nastepnie porzuce ale najpierw wykradne jej nagie zdjecia z dysku i wrzuce do neta i sie skonczy babci sranie;p dobry plan? ma tu ktos podobnie, czy tylko ja jestem z lekka niezrownowazony emocjonalnie niczym sypiaca sie 30-tka?;p

Gość imoen
Przeglądając oferty wynajmu mieszkań w Warszawie, co jakiś czas spotykam się z tym, że ktoś w rubryce "wynajmę" wpisuje ogłoszenie "poszukuje wynająć". Wyglądają one zwykle mniej więcej tak: "Szukam 2pokojowego mieszkania w śródmieściu, umeblowanego, z internetem. czynsz max 1200 zł" :D I niech sobie szuka. Ty też. :classic_cool:

Gość fiat126p
Pewnie niejeden frustrat ma takie mysli wiec nie jestem odosobniony w tym. Skocze i przelece w locie;p

jezeli masz kupe siana to owszem ze znajdziesz idealna partnerke:] w przeciwnym wypadku masz małe szanse :]

Gość fiat126p
spokojnie. jak nie w locie to w wodzie do ktorej wpadniesz cie dorwe. z zabojczym instyktem kaczki cie pozre.znaczy ptak, nie ja

Gość fiat126p
pierwsza rzecza jaka dotykalem byly jej majtki;p do dzis pamietam ten zapach. albo to byl zapach dobryh perfum? glupi bylem i uwierzyelm ze mintaj nie pachnie jak ryba

🖐️ to ja jestem chetna:D uzasadnienie: teraz jestem podobno bardzo ładna, ale w szkole podstawowej tak nie było, dostawało mi sie nie raz i do dzisiaj mam kompleksy z powodu dawnych przezwisk i drwin. zmieniłam sie fizycznie ale moje wnetrze nadal pozostało mroczne . odrzucam wszystkich facetów po kolei, z kazdego robie ciote i jelenia . razem bedziemy stanowic doskonałą pare frustratów, niczym bonnie i clyde mścic sie za dawne krzywdy. aha, nie mogłabym byc z ładnym, wiec skoro jestes brzydal to tez przypasi:D