Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone oczy smutne oczy

Jest mi kurwa smutno.

Polecane posty

bo zebralo mi sie na wspominki po kims kogo kochalam nad zycie, a okazal sie szmata... wciaz jeszcze gdzies we mnie ukrywa sie ta milosc... kurwa.

Gość moje życie jest jak pies
:o

Gość szmatę należy wyżąć
a ty idź spać :)

Gość limetkaaaa
czemu okazal sie szmata? mi tez jest smutno bo koels po 1szej randce mial sie odezwac mielismy plany rozne a teraz mnie uwalil pomimo ze sie spitkalismy pare razy ( jestem barmanka on klientem) ignoruje mnei i ewidentnie unika :/

Gość when your gone
mi też jest kurwa smutno bo facet na fotce mnie olał 😭 a laski z kafe odradzają mi żebym do niego napisała, chyba kurwa mają rację 😭

no coz...mieszkalismy razem, cudowne, szczesliwe, spokojne zycie. A ja pewnego dnia sie obudzilam i dostrzeglam fakty ;) mial drugie zycie, z dziewczyna ktora byla rownie slepa jak ja ;) znalazlam ja, ostrzeglam, jego pogonilam, a on jeszcze czul sie poszkodowany ;) na odchodnym robil mi wyrzuty, ze ja znalazlam :D ale kochalam go jak nikogo w zyciu :) i chociaz decyzja byla sluszna i jedyna to czasem zbiera mi sie na wspominki ;) poki sie nie dowiedzialam wszystkiego, bylam naprawde cholernie szczesliwym czlowiekiem ;)

Gość wesolutka1982
jeszcze spotkasz milosc...

w tym, ze brakuje mi takiej milosci ;) tylko tym razem przydalaby sie z wzajemnoscia ;) chociaz do konca mowil ze bardzo mnie kocha :P:P:P i wracaja do mnie czasem jakies wspolne mile chwile ;) aktualnie brak mi takich przyjemnosci ;)

siedzac na kafe czlowiek zaczyna watpic czy spotka jeszcze w ogole jakas milosc :D a o takiej z wiernym to juz w ogole nalezy zapomniec :D

Gość taka jednak z internetu
o kobieto, a ja staram się o tym nie myślec. Prasuję pracuję i t d Bo moja największa miłośc życia okazałam się S K U R W I E L E M nad miarę moich ludzkich możliwości, no po prostu. Wredny podły mały bezuczuciwoy suchar z pogardą odnoszący się do innych w tym do mnie, lekceważący i przekonany o swojej wyższości, w dodatku erotoman jakiś i jebaka prawdopodobnie jakich mało.... I co? Co mogę zrobić? Takie życie... A ja tak się w nim zauroczyłam, ech, głupia ja.. naiwna idealistka, wymyśliłam Go sobie innym. No niestety brutalne życie, ale wolę prawde niż złudzenia. Teraz czekam juz tylko na kogoś mądrego, kto pomoże mi zapomnieć o tym s k u r w y d u p k u :/ i z kim przeżyję głęboką miłość.

no to zolwik ;) pozdrawiam, Energiczna :)

zycie iluzja jest do dupy ;) predzej czy pozniej runie domek z kart :) im predzej tym lepiej...

Gość jesli by mial odpisac to
taka jedna z internetu-opisujac swoj "przypadek" opisalas mnie;) wredny maly, zakochany w sobie skurwieeeeeeel

Gość jesli by mial odpisac to
opisalas moja sytuacje*;)Bron Boze nie mnie, jak to omylkowo napisalam:D

Ide spac...sen najlepszy na glupie smutki ;) dobrej nocy :)

Nowy dzien i jest calkiem gites :)