Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczna 123456

urojenia ... jak z tym walczyć ... ??!!!!

Polecane posty

Gość psychiczna 123456

witam. mam problem. w poprzednim miesiacu panikowałam,ze mogłam zajsc w ciaze. okres mi sie opoznial 1 dzien wiec zrobilam test ktory wyszedl negatywny. dzien po tym normalnie dostalam obfity okres. kolejny okres powinnam miec pod koniec miesiaca. z moim partnerem zrezygnowalismy ze wspolzycia poniewaz ja niechce zajsc jeszcze w ciaze a panicznie sie tego za kazdym razem boje. ostatnio moja mama powiedziala,ze snia jej sie ryby a one oznaczaja ciaze. znowu zaczelam myslec,ze moze test zle byl zrobiony, ze okres mozna na poczatku mjiec czy cos... wiem ,ze to niepowazne. mam urojenia! dlatego ,ze niechce zajsc w ciaze... jak z tym walczyć?? znowu sie denerwuje a to napewno opozni okres..... co mam robic?? ps. przepraszam za błedy , czekam na odpowiedz...

Gość psychiczna 123456
:(:(:(:(:(:( nikt z tym nie walczył ...? nie ma rad... :(:(:(

hmmmm no coz chyba najlepiej nie uprawiac seksu wtedy ma sie 100% pewnosci ze sie w ciaze nie zajdzie bo niepokalane poczecie wtedy raczej nie grozi...

Gość Zero seksu
Zero seksu-wtedy na pewno nie będziesz miała takich"obaw". A jak nie pomoże to idź do psychiatry/psychologa na terapię.