Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlut

ludzie co się dzieje z produktami avonu?

Polecane posty

Gość marlut

kupiłam wode little black dress.pachnie tylko około godziny po psiknieciu.zapach mi sie bardzo podoba,taką samą miałam kilka lat temu i byłam z niej ogromnie zadowolona.trzymała sie długo.wszyscy pytali czym tak pieknie pachnę.a ta obecna to porażka.produkty avonu kupuję rzadko.zrazilam sie tuszem do rzęs ,który tez zjechał na jakości.co z tego ,ze pogrubiał,skoro pod oczami po kazdym mrugnięciu miałam czarne plamy.wierna jestem tylko balsamowi niebieskiemu ujędrniającemu.reszta to porażka.dlaczego wciskacie nam tekie gówna?

Gość dla kasy oczywiście
:d, :D, :D

Gość MOOOOOOn
Jezeli jestes niezadowolona z produktu możesz go zwrócic konsltantowi z reklamacja a nie wypisywac tu takich bzdur. Napewno zalezy tobie na tym zeby sprzedawac kosmetyki innych konkurencyjnych firm

Gość tortillllllllllllla
a żeby zwrocic produkt moja konsultanta chcciala 10zł niby za oszty wysyłki wiec to takzuepełnie nie jest ze mozna bezproblemowo zwrocic:O:O

Ee tam , wszyscy nie wiecie co sie wokol was dzieje. Avon z kazdym, dniem zmienia sie na lepsze, konsultantki musza za wszystko placic, lacznie z siateczkami, probkami, nie wspominajac o kosztach wysylki za zwroty. Ja jestem nie tylko konsultantka a takze liderka, kazda klientka ktorej w jakikolwiek sposob nie pasuje dany kosmetyk, przychodzi i mi go zwraca, oczywiscie, nie moze byc to maksymalne zuzycie kosmetyku, tylko mniej niz 1/4 ilosci zuzytej, a ja bez zadnych problemow zwracam... Stosuje formule : klient moj Pan i dobrze na tym wychodze :] Często klientki innych konsultantek teraz kupuja tylko u mnie...

Gość Ale kosmetyki
sprzedajesz cienkie jakościowo :) Co z tego że klient nasz pan?