Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o bla di o bla da

seksowna bielizna , olejek i ...

Polecane posty

Czekałam na ten wieczór.Kupiłam seksowną bieliznę , olejek do masażu ,winko chciałam żeby było super. Wyszłam do niego w bieliznie a on przez godzinę nie zwracał na mnie uwagi po czym stwierdził że musi sprzątać. Jak skończył to stwierdził że nie muszę robić nic na siłę .O co mu chodzi? Rozpłakałam się. Zaczeliśmy sie kłócić i on ciągle na mnie krzyczał. Jeszcze wczoraj proponował mi żebym z nim zamieszkała a po kłótni stwierdził że będzie mieszkał sam

Gość czaczak
olej go to idiota. skoro przez tyle czasu nie zauważył ze masz na sobie usper bielizne to albo totalny kretyn albo gej

Gość pyczys
o kurde...:(((( ale musialo byc tobie przykro:(((< współczuje> !!! masakra tyle staran na nic:(( mysle ze powinnas z nim porozmawias, moze ma jakis problem w pracy który go dreczy czy cos innego....!!!powiedz mu ze bardzo ci jest przykro, ze wlozylas tyle wysilku dla niego a on nic, olal cie totalnie!!!! nieweim jak facet moze nie zauwazyc swojej kobiety w fajnej bieliznie!!! inny facet wv pierwszej minucie by byl twoj!!! a dlugo jestescie ze soba??? to mial byc wasz pierwszy raz??? pozdrawiam:)) bedzie dobrze!!!

Gość nvyufqbiuqf
jestesmy ze sobą 1 i 3 miesiące , pierwszy raz na pewno nie bo juz dawno był ... i potem stwierdził że ja myślę tylko o je**niu !!! i krzyczał na mnie ...

jestesmy ze sobą 1 i 3 miesiące , pierwszy raz na pewno nie bo juz dawno był ... i potem stwierdził że ja myślę tylko o je**niu !!! i krzyczał na mnie ... jest cholerykiem i cieżko z nim wytrzymac

Gość czaczak
mówie ci dziewczyno olej go. Jak facet moze tak mówić do dziewczyny. widocznie nie jest wart ciebie. starsz sie a on nic. i jeszcze opier..... chore