Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaa1111111

Chce wziasc do domu malutkiego kota odradzcie mi!!!!!

Polecane posty

😭

Gość czaczak
jak chcesz to po co mamy ci odradzac. bezsens

Gość skoro chcesz a boisz się
to nie bierz! lepiej jak kotek znajdzie odpowiedzialnego opiekuna.

ok, prosze :) Koty sie lenia Trzeba wymieniac im kuwete a najpier nauczyc z niej korzystac... do tego czasu bedzie sikac gdzie popadnie, trzeba go wykastrowac, bo inaczej bedzie zaznaczal swoje miejsca, koty sa wredne wg mnie, jakos tak wygladaja...

Gość ostrzegacz społeczny
gdy będziesz spała kot może ci odgryźć łechtaczkę koty w nocy są ożywione, biegają, gryzą itd może się zdarzyć, że akurat na Twoją łechtę trafi i co wtedy?

Gość torbolencja
Kayka ..ona nie mowi ona pisze :P dobre to z lechtaczka :D co je teraz poczne 😭 musze w galotach sypiac 😭

a ja jakbym mogla to bym wziela kota ale mam psa, mysz i szczura wiec jakos tak nie bardzo :P kotki z podworka przychodza do mnie, łaszą sie i wskakuja na kolanka :) nawet jedna okocila mi sie w mojej pywnicy :) jak chcesz miec kotka to czemu nie :) i koty wcale nie sa wredne :) to bardzo kochane zwierzatka, wystarczy odpowiednie podejscie do kota i wszystko jest ok :) normalne jest to ze tak jak kazde mlode zwierze kotek moze narobic troche problemow w domu, bo kotki sa bardzo ciekawskie i co sie rusza to zaraz łapia to łapkami :) Pamietaj ze kotek to nie to co pies np :) psa trzeba wyprowadzac kilka razy dziennie, kotka nie musisz :) nauczy sie załatwiac w kuwecie (a kotki szybko sie ucza ) i bedziesz miala po klopocie :)

to sikanie:o a ta lechtaczka to juz wiekszy dramat :D

lady love to mialo byc odradzanie 😭

pamietaj ze Ty tez od razu nie siusialas do nocnika :P tez ktos musial Cie tego nauczyc :) tak samo ty musisz nauczyc kotka siusiania w kuwecie

a jak potem znacza swoje tereny i ostrza pazurki na kanapach :D

Gość Koty leja do kuwety od razu
dla nich to wygodne i wcale nie sikaja gdzie popadnie, jesli maja pod nosem kuwete

Gość torbolencja
w czolo sie walnij nikusia :o

Gość przeciez to prawda

Gość koty leja do kuwety
jesli mowa o kocurach, to normalne, ze znacza teren. Po to sie ich kastruje. Jesli chodzi o zalatwianie potrzeb, to koty natychmiast przyzwyczajaja sie do kuwet

moczem teren znaczą tylko dorosłe, niewykastrowane kocury nikt normalny nie trzyma takiego kota w domu wyjątkiem sa hodowcy kotów rasowych, ale to już siła wyższa ja Ci na pewno nie odradzę :)

chyba zartujesz. Biezesz malego kotka. A kastrowac mozesz dopiero po roku ! Wielu weterynarzy powie Ci, ze mozesz to zrobic po 6 miesiacach. Wiekszosc natomiast doradzi Ci abys zrobila to po roku. PRzez ten czas koteczek juz zdazy oznaczyc swoj teren nie raz.

kastrujesz po pół roku kiedy kotek jeszcze nie znaczy terenu jak już zacznie, to po ptokach, bo mimo kastracji przyzwyczajenie często zostaje

no ja akurat wzięłam drugiego pierwszą kocicę wysterylizowałam jak miala pół roku, po pierwszej rui sterylizacja jej nie zaszkodziła

Gość torbolencja
dlatego lepiej wziac kotke :)