Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikus

brązowa wydzielina

Polecane posty

Gość wikus

hej wszystkim!! ostatnio kochałam się chłopakiem pod czas okresu bez zabezpieczenia był to ostatni dzień krwawienia (cykl ostatnio 24 dniowy) po stosunku zauważyłam białą wydzielinę na podpasce czy to był śluz a może nasienie?? dziś rano zaobserwowałam u siebie brązową wydzielinę z pochwy.. co to może być?? czego może być to objawem?? miesiączkę powinnam dostać dopieru za 10 dni.... proszę o pomoc..

Gość wikus
dopieru trwa to jeden dzień zobaczymy co będzie jutro..

Gość Ja mam podobny problem
tzn.10 mialam otrzymac @ a dzis pojawilo sie u mnie plamienie ....wystarczyla wkladka.czy to moze byc ciaza ? Albo co o tym myslicie?

Gość Ja mam podobny problem
staram sie o dziecko i nie zabezpieczam sie.

To może poprostu lekkie plamienie.... Zanim kropelka krwi zdąży wypłynąc z nas to ciemnieje tak samo jak na tkaninie. Albo ewentualnie może to być jakieś zapalenie..... Nie da rady tak jednoznacznie stwierdzić

Gość wikus
ja tabletek nie biorę..

Gość malutka n.
ja tez tak mam moze dlatego ze stosuje plastry. To brazowe plamienie pojawilo sie po okresie i juz 2 dni sie utrzymuje

Gość jajjajajjajajjjjjjjj
dziewczyny...jezeli macie takie objawy jak wydzielina skonsultujcie sie z ginekologiem.... ja mialam cos takiego tez myslalam ze moze przed okresem a okazalo sie ze to byl objaw ....mam polcystyczne jajniki, nie radze tego zaniedbac....