Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosnica

Miłośc jak perfumy. Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Zazdrosnica

Nazwałam tak ten post, ponieważ mój związek kojarzy mi się z perfumami, ponieważ na początku są bardzo intensywne a z czasem wietrzeją.. Tak jak miłość moja i mojego chłopaka. Na początku byłam dla niego wszystkim pisał smsy cały czas. Od razu po przebudzeniu dostawałam "powitalnego buziaka" a wieczorem słodkiego dłuuugiego eska na dobranoc, mówił do mnie pieszczotliwie za każdym razem.. Teraz wydaje mi sie że się "oziębił" już pisze do nie mniej a cos milego powie od czasu do czasu.. Chciałabym żeby było tak jak na początku.. Nie lubie tej oziębłości, martwi mnie że to uczucie z jego strony wygasza. Boje się że pewnego dnia powie że nic do mnie nie czuje i da sobie spokoj. Nie chce byc nieskromna ale wydaje mi sie ze z mojej strony wszystko jest w porzadku. Nasze zycie seksualne jest baaardzo fajne, jestem dosc atrakcyjna mloda kobieta, nie pale nie przeklinam, mamy wspolne zainstresowania, ciagle mu pomagam, rozumiem go w prawie kazdej sytuacji.. Nie wiem co robic. Moze ja sie niepotrzebnie zamartwiam? A co wy o tym myslicie? Pozdrawiam bardzo i dziekuje za odpowiedzi :* :)

nie ma takiej opcji,bys miała tak do konca zycia..czułe esy pocałunki kazdego ranka...tak juz jest w naturze faceta ze takie spontany sa tylko na poczatku zwiazku...pozniej przechodzi to w rutyne:O....mysle ze robisz problem ktorego wogole nie ma.Facet przeszedł pierwsza faze uniesienia teoja osoba i znudziło mu sie takie słodzenie...teraz co musicie zrobic to robic wszystko by uczucie nie wygasło ...pielegnowac je w roznoraki sposób...rozmowami pocałunkami,wspolnie spedzanem czasem,pasjami wspolnymi,wyjazdami....itd itp...a to ze nie pisze juz esa na dobranoc to zaden problem:D

Gość Zazdrosnica
Dziekuje Ci bardzo :) Na pewno bede robila wszystko zebybylo nic nie wygaslo :) Dziekuje :)

Gość pop-rzejściach
oby kiedyś nie nie było zapachu kloaki (takie stinksowate perfumy)