Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa30

czy polecacie łóżeczka tyrystyczne?? Czy lepiej klasyczne??

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaa30

Zastanawiam sie nad turystycznym ale nie wiem jak ono sie sprawuje w realu, mozecie coś w tym temacie napisać?? Do tego z jakiej firmy polecacie, bo na allegro jest ich pełno i nie mam pojecia, czym się kierować przy zakupie.

Moja córka spała w drewnianym łózeczku do 4 miesiaca,póznie z uwagi na wyjazd na wakacje zakupiliśmy turystyczne i mała śpi w nim do tej pory a ma 1,5 roku.Osobiście jestem bardzo zadowolona,jezeli planujesz kupić dla noworodka to polecam z kilkoma poziomami.Ja mam zwykłe.

ja tez chce kupic takie turystyczne z poziomami , dziewczyny tutaj piszą ze jest praktyczne i fajne dlatego tez sie na taki zdecydowalam. Wczesniej mialam zwykle ale wkurzalo mnie to ze maly wiecznie mial since na glowie jak juz sie podnosil i walil głową o pręty mimo ze mialay one osłonke to i tak nic nie dawalo.

Gość onaaaaaaaaaa30
a masz już jakieś upatrzone??

tak znalazlam kilka fajnych na allegro zaraz ci linki podrzuce. Sa fajne zestawy odrazu z przewijakami pałąkami do zabawy itd a cena maks 400 zł za caly zestaw z pierdolami.

ja mam turystyczne 2 poziomowe baby dreams i polecam. jest stabilne ma otwierany bok co sie teraz przy malej super przydaje. ma wibracje lampki muzyczkę i przewijak :) kolorki dosyć ladne. latwo sie je pierze, szybko schnie. ma kólka dzieki temu latwo je przemieszczac . ma z boku kieszonki na podreczne rzeczy i torbe. oczywiscie ma pokrowiec w ktory mozna je wpakowac jak sie jesczez na wyjazdy i przedewszystkim ma czarna siatkę a przez czarną lepiej widac niz przez bialą (mam inne z bialą siatką i widze po córci ze sie na nią wkurza) zalety jak dla mnie i nic pozatym- kupilam dodatkowy materacyk zeby bylo wygodniej, mala nie uderza sie podczas snu o nic bo material jest miekki a ona w nocy naprawde szaleje. dla mnie superrr

http://www.allegro.pl/item396968543_nowosc_lozeczko_kojec_kolyska_3w1_promocja.html http://www.allegro.pl/item396660824_najlepiej_wyposazone_lozeczko_rabat_100zl.html aukcje juz sie zakonczyly ale czegos takiego wlasnie szukam i takie mi sie wydają wygodne i funkcyjne. a do tego niedrogie i z gwarancją u mnie w sklepie 399 musze zaplacic za te łozeczko na drugim linku

daj sobie na przedmioty sprzedającego i ma tam od nowa te aukcje wystawione. Ja mam jeszcze czas to narazie nie kupuje ale juz przeglądam i wlasnie te dwa wydają mi sie najbardziej odpowiednie.

Gość onaaaaaaaaaa30
bardzo fajne jest to z drugiego linka, podoba mi się! To baby dreams tez niczego sobie co podesłała mamani! musze jakieś niebawem zakupić, bardzo mi pomogłyście, bo wśród ogromnej ilości przeróżnych łózeczek ciężko jakieś fajne wypatrzeć:) Fajnie, że mają od razu materacyki!

mi najbardziej odpowiada to ze dziecko nie bedzie mialo siniakow :D:D:D i nie bede musiala szukac smoczka na podlodze w nocy :) bo przez siateczke raczej nie wyleci .

Gość onaaaaaaaaaa30
no są to na pewno ogromne zalety! A zastanawiałaś się czy kupisz posciel, czy moze śpiworek? Podobno spiworki są bardziej bezpieczne bo dzidzia nie zaciagnie go na główkę!

mialam pościel caly czas i przyznam szczerze ze nawet do glowy mi nie przyszlo ze maluch moze sobie krzywde zrobic. Jak byl mniejszy to mialam kocyk taki z polaru dosc gruby a jak juz wyrósł to dalam normalną pościel z poduszką i jakos nie zauwazylam by dzialo sie cos zlego zreszta takie maluszki i tak sie w nocy rozkopują i to bardzo.

Gość Agulka957
ja też mam turystyczne, dwupoziomowe. używaliśmy od początku i jestem bardzo zadowolona. ma takie fajne otwierane wyjście i synek uwielbia sobie wchodzić do łóżeczka i bawić się w nim.