Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblina1234

Pod czym śpią wasze niemowlaczki?? Używacie poduszki??

Polecane posty

Gość bleblina1234

gdzieś wyczytałam, że kołderka nie jest bezpieczna bo dzieciątko moze sie nakryć i udusić:( Podobno lepsze są śpiworki do spania, hmmm. Co do poduszek to nie sa podobno one wskazane na samym początku za wzgledu na kręgosłup... Niedługo sama będe miała dzidzie i nie wiem co zakupić.

Moj mały niema podusi klade go na kołderce i przykrywam kocykiem jak był maluśki niebyło problemu teraz ma prawie 5 miesiecy i ciągle mu ściagam koc z głowy bo sobie go zażuca w nocy też tak robi i też kupie mu właśnie śpiworek bo sie boje o niego

Gość bleblina1234
no własnie też sie boję o dziecko, że nie zauważę jak się nakryję kołderką i dojdzie do tragedii:( chyba bezpieczniejszy jednak bedzie spiworek.

W śpiworku też jest niebezpiecznie bo dziecko może do niego sie zsunąc i samo się z niego nie wydostanie kołderkę może mu się udać zdjąć.Moja mała ma już ponad 10 miesięcy i nic sobie nie zrobiła jak sie nakryła to się sama odkryła.

Gość rzoumien
spiworek zapniany na ramionach jest calkowicie bezpieczny ;)

Gość ojjjjojjj
jak widze jak te biedne dzieci jezdza w wozkach..... stos poduszek i kocykow pod nim, nad nim, jak na tym mozna lezec:O mojemu maluszkowi rozkladam w gondoli tylko pieluszke na wypadek gdyby mu sie ulalo. a w lozeczku ma tylko przescieradlo na materacu i jeden kocyk do przykrycia.