Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehm ehm....

Grzybica pochwy

Polecane posty

Gość ehm ehm....

po tygodniu przyjmowania leków zauwazyłam że wychodzą ze mnie te wszystkie grzybiczne elementy tzn pojawia sie sporo białych grudek. Czy jest jakis sposób na to zeby 'wyciągnąć' je z siebie za jednym razem np za pomoca jakiegos płynu??

Niestety, tylko antybiotyk. Możesz się wspomóc homeopatycznym środkiem Monila Albicans i na przyszłośc koniecznie jakiś Foragyn podczas brania antybiotyków, bo juz będziesz bardziej podatna

Gość ehm ehm....
Juz biorę antybiotyk, jestem w trakcie leczenia. Ale wcześniej nie mialam tych białych grudek az tak wiele a teraz po tygodniu leczenia jest ego bardzo duzo. czy to znaczy ze objawy sie nasiliły?? moze moje lakarstwo wcale mi nie pomaga.....

Gość to moze udaj się
do ginekologa :O

Przyczyną grzybicy pochwy bardzo często jest antybiotyk-myślę, że ginekolog przepisze Ci jakiś dopochwowy. Ja przy antybiotykach zawsze biorę osłonowo Floragyn dopochwowo, zeby sie chronić. Idź do gina. A brzuch Cię nie boli? Bo zazwyczaj grzybicy towarzyszy ból.

Gość Ujadający...
Powodzenia w tępieniu tego świństwa :)

Gość ehm ehm....
nie, nic mnie nie boli. Biore Nystatyne i Flumycon. Tylko to białe swiństwo....Strasznie mnie to krepuję...