Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie tylko pytam.......

kiedy dziecku zaczynaja rosnac wloski??????????

Polecane posty

moja corka ma 13 miesiecy i tak sie zastanawiam kiedy jej zaczna rosnac wloski na glowce?? bo jak narazie to nie wiele sie zmienilo :-P

Wiesz,mój syn nie miał włosów jakieś 2 lata,ba-nawet dłużej.Teraz ma włosy cienkie,ale są.Nie ma ich dużo,ale na chłopca to i tak ok.Za to córka ma,od urodzenia ale ma.Rosna jej co smieszne racze tylko z tyłu,grzywki jeszcze nie ma ale nie jest zle.

Zalezy od dziecka. Moje dzieci sie z wloskami urodzily, wylysialy zaraz, ale tez im szybko odroslo. Synka to musialam obciac zanim jeszcze roczek skonczyl bo mial tak dlugie wlosy, corcia takich dlugich nie ma, no moze z tylu.

tzn moja corka tez ma wloski ale tak cienkie i jasne ze pawie ich nie widac:-) no i nie mowie juz o zapieciu jakiejs spineczkie...

no to dobrze ze nie byly ale to nie o tym jest topic :-0

Gość a bo ja
a ja tam wole jak dzieci rodza sie lyse ;-D jakos tak ne podobaja mi sie noworodki jak maja juz dlugie wloski :-0 poprostu sa brzydkie sama nie dlugo urodze i mam nadzieje ze bedzie mialo piekna lysa glowke :-D

Tak to jest z blondynkami. Moj synek jest ciemnym blondynem, corcia jest szatynka. Troche pewnie bedziesz musiala poczekac, moze do 2 lat?