Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc_kobieta

Wasza idealna randka

Polecane posty

Gość 98.07
no cudownie :D puscilas sie w wieku 14 lat?:O

ja lecem :) bo nie chce sie ponizac do Twojego poziomu a tak poza tym mam dzisiaj dobry humor i nie chce zebys ktos mi go zepsol :) pozdrawiam :) a szczegolnie byc _ kobieta :) jak kiedys Ci sie bedzie nudzic to pisz :) nieznajoma202@vp.pl

Gość 98.07
ja lecem - ze niby co ???:O napisz jeszcze koffam was xD buhahahahhaha

Gość szczoteczka
98.07 wlasnie prze Ciebie poszla sobie bardzo fajna kolezanka... jak Ci nie wstyd ... znam ja juz dosc dlugo... nie ma 15... :/

Gość 98.07
szczoteczka -> hahahahha sama pomylona sie juz bronisz???

Gość szczoteczka
nie tylko sobie jaja robie :P lol do czego to doszlo nie ? :P zeby takie malolaty sie wypowiadaly na forum :P i to o takich rzeczach... wstyd ! :P

Gość kaja89hamburg
MOja ulu randka, to taka, w której moge sie z facetem dogadac :P

Gość króliczkowa
Moja idealna randka juz sie odbyła. Był zimowy wieczó, piwko w knajpce z kominkiem a potem spacer po po parku nad zamarznętym stawem.Padały wielkie płatki snegu i latarne rzucały nikłe swiatło.Trzymaliśmy sie za ręce , rzucalismy śnieżkami i całowalismy .Było romantycznie i pięknie. A potem...Kazde z nas wróciło do swoich rodzin....Nigdy juz sie nie powtórzyło...

moim zdaniem idealna randka... to spontan... wyobraznia... a nie jak zawsze kino itd... NUDA!:P Jesli np jest 1 listopad (czy kilka dni po..) nie lepiej zabrac dziwczyne na cmentarz...? To niepowtarzalne! ORGINALNE! Takiej randki napewno nie zapomni!:P i kasy tez nie trzeba wydawac... (ale lepiej kupic ta rozyczke) :) pozdro!

Gość zgadnij ktop
sex,wlamanie do banku,znowu seks,dobre i tanie wino na lawce w parku,znowu seks a potem 24 na komendzie:p