Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*frozen*

Jakie dziwne/zabane rzeczy robia Wasi pupile?

Polecane posty

Gość teodora1235678
mój pies obgryza paznokcie u łap

Gość nie mamy pupili

Moj kochany kotek codziennie mnie budzi. Staje przed drzwiami mojego pokoju i drapie w drzwi i do tego pomiaukuje gniewnie. Musze mu otworzyc a wtedy jest taki szczesliwy, pomrukuje i zazwyczaj zwija sie w kuleczke i zasypia obok mnie

Ja mialam kiedys psa,ktory wyskakiwal przez okno ;/ Na jego szczescie mieszkam na parterze.

moja suka ma zegar we łbie, punkt szósta mnie budzi, bo na dwór, punkt siódma okłada łapą, bo jeść, punkt siedemnasta znosi zabawki, bo bawić. poza tym nauczyła się odwracać moją uwagę, a potem podkradać jedzenie, cwaniara :o

Gość moj piesek
-tez obgryza sobie pazury :) -kładzie sie tez brzuchem do góry i drapie sobie łapkami pyszczek..tak słodko to wygląda hehe:) -jak smaże frytki to zawsze próbuje ukrasc mi ziemniaka! Zawsze! -Jak ktos wejdzie do domu,to tak merda ogonem,ze robi siniaki ał;/ -jak chce jesc to przynosi miske i pokazuje -jak nocuje w domu jakis gosc,to spi tylko z tym gosciem w łozku!

Mój pies nie potrafi sam jeść i traktuje jedzenia jak zabawę -- gdy poczuje głód, przychodzi, zaczepia, pokazuje, gdzie mam iść, a jak już jesteśmy przy misce, to pokazuje głową, że mam mu rzucać ;) A moje szczurki to róznie - jeden obgryza psu pazury, inny ma ADHD do potęgi n i potrafi biegać i skakać sam tak śmiesznie, nie da się tego opisać ... Albo ten co obgryza psu pazury, lubi też mu zabierać piłeczke zabawkę (tak komicznie wygląda, gdy niesie w pyszczku piłkę jego wielkości ) Dodam, że mój pies jest 14-letnim owczarkiem :O