Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASm2323

Czy...

Polecane posty

Gość ASm2323

..wiecie, ze czlowiek od 19 do 25r.z. poznaje 2000 potencjalnych kandydatow na zone/meza?

Gość to ja juz nie mam szans
ja mam 28):

Gość moze przyszla mama
W wieku 19 -25 lat teoretycznie sa najwieksze szanse na poznanie kogos bo wtedy przypada okres studiow, codziennego kontaktu z ludzmi, wychodzenie i imprezy sprzyjaja by wciaz poznawac nowych ludzi. w momencie kiedy zaczyna sie pracowac mozliwosci nawiazywania nowych znajomosci reduluja sie. no ale w praktyce to wiadomo: mozna kogos poznac zawsze i wszedzie.

Gość ja jestem dziewicą
To mój czas sie powoli kończy a jakoś nie zauważyłam w swoim otoczeniu faceta, który by mi pasował na męża 😭

Gość ASm2323
Czynniki ograniczajace znalezienie partnera: - zbyt male srodowisko, w ktorym sie obracamy - zbyt wygorowane wymagania - nie umiejetnosc rozpoznawania potrzeb wlasnych Tak nas bynajmniej uczono:)

Gość ASm2323
Podobno takze: partnerow poznaje sie... - podczas pierwszego roku studiow; - potem, gdy czlowiek idzie do nowej pracy Generalnie podstawowym wyznacznikiem poznania kogos jest wejscie w nowe srodowisko, zmiana, obracanie sie w nowym gronie osob.

Gość moze przyszla mama
"Za moich czasow" studiow najwiecej ludzi poznalo sie -podczas imprez integracyjnych -w akademikach -w lokalach typu pub czy dyskoteka -koncerty - pare par zawiazalo sie poznajac sie na korytarzu czekajac na wyklad -nieliczne pary znaly sie jeszcze zza czasow liceum

Gość gość
JFDJ78DjZQ8UWvLGQJW9gZye