Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty987

preejakulat - Cała prawda -Czytajcie

Polecane posty

Gość ty987

W różnych encyklopediach napisano że na podstawie badań i obserwacji wynika JASNO że przez ten przeźroczysty płyn nie może dojśc do zapłodnienia dlatego nie wiem skąd Ci forumowi`góru` czerpią informację że oczywiście można i straszą nie potrzebnie tym ludzi ! Najpierw ruszcie swoimi szarymi komórkami a dopiero poźniej odpisujcie na forum zestresowanym i potrzebującym ludziom ! Pozdro

Gość ty987
teraz nikt nie ma nic do powiedzenia ;]

Gość buhahahaha
Durex: "Jeśli nie stosujecie żadnych zabezpieczeń, należy wykazać się odrobina czujności i uważać, aby nie tylko nasienie, ale również ten płyn przedejakulacyjny nie dostał się w okolice intymne. On też może zawierać plemniki." Wiki: "Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości" Jak dla mnie obie wypowiedzi doprowadzają do jednego wniosku:przy wydostaniu się preejakulatu istnieje bardzo małe ryzyko zapłodnienia, ale jednak nikłe istenieje. Czyli wniosek jest identyczny z tym co ludzie piszą na kafe. Nie chcesz mieć dziecka- nie ryzykuj bo zawsze to Ty mozesz mieć pecha

na dwoje babka wróżyła... znalazłam strony, na których jest napisane, że plemniki zawarte w tym płynie mogą doprowadzić do zapłodnienia

Gość ty987
a na wikiipedi podpartej badaniami jak tam napisali to niby nie prawda tak :) ? ciężka sprawa;]

o matko, proszę - Wikipedia to źródło dopiero pracujące na swoją wiarygodność mogą, nie mogą, uważać trzeba moi rodzice dotąd twierdzą z przekonaniem, że co najmniej jedna z moich sióstr nie ma prawa istnieć, bo wytryski odbywały się daleko i na zewnątrz, czyli jak widać stosunek przerywany to żadna metoda - to raz, a dwa - teraz nikt nie określi czy to płyn, czy jednak przeniesione nasienie

Gość to zastanówcie się
nad tym, co znajduje się w nasieniowodzie podczas dugiego z kolei stosunku.....bo mnie się wydaję że nie tylko prejakulat ale reszta nasienia z poprzedniej ejakulacji....myślenie nie boli....

Gość to zastanówcie się
więc jeśli w krótkim czasie dochodzi do dwóch stosunków istnieje możliwośc zapłodnienia preejakulatem

Gość aa11
Ja tez czytałam ze preejakulat zawiera plemniki uposledzone lub martwe i nie sa one zolne do zapłodnienia. a wpadki ze stosunków przerywanych są dlatego za facet nie zdązył wyjsc a nie przez preejakulat