Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie dobry biere go

Potrzebująca!!!!

Polecane posty

Gość zaraz zaraz os masz
Polski czy Niemiecki ?

Ech, no zrobilam jak napisales , o plytke nie wolalo ( i dobrze bo nie wiem gdzie mam ) , ale dalej nie ma polskich znakow :(

Gość może też wystąpić sytuacja
, żę po wszystkich ustawieniach (w przypadku os Niemieckiego i niemieckiej klawiatury) trzeba podmienić dla wygody dwa klawisze z alfabetu "słońce moje". :D

Gość CZARNA GŁUPIA KROWA
PYTSIA PYTSIA PYTSIA PYTSIA PYTSIA PYTSIA PYTSIA

Gość dla mnie dobry biere go
do sarqssini: masz epulsa?

Gość os - optical system
jak dla Ciebie :P to pytam się jakiego "Masz" Windowsa DE czy PL :)

Gość Więc tak samo jak u mnie
:D !!!

Gość XP PRO czy XP HOME czy
? :D

Gość Czy przy pisaniu np litery
ń "naciskasz klawisz alt najpierw

Tak, i kiedy to robie to w ogole nic nie wyskakuje. A na przyklad jak chce napisac e z ogonkiem, i tak robie , to podkresla mi sie pasek z adresem :)

Gość hm zaraz pomyślę
...

Gość kraj jaki kraj Masz
ustawiony w regionalnych ?

Gość właściwie Ty masz Vistę
Ja celowo nie instalowałem "Visty" bo czekam na Windows 7 i nie miałem styczności z tym ustrojstwem ...

Ja to sie w ogole malo orientuje w tych sprawach , ale slyszalam ze wiekszosc narzeka na Viste, i podobno zrobienie rzeczy ktore normalnie sa proste, na Viscie sa skomplikowane :)

Gość acha jeszcze Musisz
kontrolować pasek stanu jaki w danej chwili na pasku jest region-klawiatury. Czyli patrzysz (u mnie) prawy dolny róg jak trzeba rozwijasz listę i tam powinien Ci się ukazać status klawiatury PL LUB DE wybierasz i najprościej w notatniku Musisz przećwiczyć pisanie . Trzeba uważać bo pamiętam,że na początku te regionalne ustawienia PL i De przeskakiwały nieoczekiwanie .

O matko!!! No wiec tak: jest PL ( u mnie tez w prawym dolnym rogu), ale w momencie kiedy wciiskam alt przeskakuje na DE :)

Rzeczywiscie , przeskakuje sobie jak chce :) Jutro pocwicze w notatniku, moze to trzeba cos innego wciskac niz alt ? :) W kazdym razie , ogromne dzieki za to ze poswieciles swoj czas :) A jaki masz nick , tak na codzien ? :P

Gość dziewczyno jesteśmy w domu
teraz Musisz hama nauczyć przytszymywać . Wiem że Ci się uda . Cieszę się, że byłem pomocny . "Stawiasz" mi jedno przytulenie do Siebie - nic więcej ... .

Gość chwila...
Z racji tego, że popełniełem wiele błędów ortograficznych co czasem mi się zdarza powinienem odejść w siną dal - ale powered by NO1

Dobranoc Czarno biala - jestem biały ale pięknie się zawsze opalam na brązowo...;) . Dobrych snów ;)

No Witaj Czarno biala - Postanowiłem jeszcze coś dodać od siebie, w temacie wczorajszej sprawy z klawiaturą. Właśnie dzisiaj, postanowiłem \"pobawić\" się na swoim systemie w \"te\" regionalne ustawienia i sprawa wygląda następująco : Znalazłem się w podobnej sytuacji jak ta, którą \"opisywałaś\" . Ale poradziłem sobie w ten sposób : / Start / Systemstemsteuerung / Regions- und Sprachoptionen / Jesteś w tablicy \"Regionale Einstellungen - ustawiamy Polnish (w górnej) , Polen (w dolnej) i klawisz Übernehmen / następnie tablica \"Sprachen\" - klawisz \"Details\" zostawiasz tylko język \"Polnish\"(jeżeli masz dwa do wyboru-bo właśnie wtedy zachodzi sprawa z przeskakiwaniem języków) ,musisz usunąć Deutsch - język -klawisz \"Enfernen\" - w każdym razie ma zostać tylko Polski język / następnie tablica \"Erwaitern\" , zaznacz przy napisie Kompatibilitätskonfiguration v-\"zieloną vałkę\" - Erwaitere Textdienste itd ...zrozumiesz o co biega :D - i klawisz Übernehmen - następnie, zamykasz okno \"Textdienste ..\"/ przechodzisz do tablicy \"Erwaitern\" - i ostatnie co robisz to zaznaczasz Polnish (tam gdzie jest napisane : Wahlen Sie Sprach ... i klawisz Übernemen . Po tym wszystkim uff... \"powiesz mi\" kiedyś, co się dzieje z Twoim systemem . Może poprosić o włożenie płyty systemowej, może będzie trzeba dograć jakiś plik, więc podam Ci opis jak dostać się do danej ścieżki... . Ja niektóre rzeczy, robię już rutynowo ( jak kierowca po kilku latach ), więc moje opisy nie są \"sztywne\" w założeniu... NO1 PS. Normalnie posiadamy klawiaturę qwertz , więc ja przy zmianie na polski musiałem dla wygody zmnienić klawisz Z w miejsce Y i analogicznie - odwrotnie i wtedy przy ustawieniu języka Polnish (214) i po zamianie klawiszy tak jak przed chwilą opisałem * naciskając klawisz z mam y - a y mam z ...:D , aby było dobrze musi być włączony język -Polnisch- a nie !!! Polnisch (214) . Zwariować idzie nie "maleństwo" hehe :) . To tylko "krótk"a jazda, a potem błogi spokój hehe :) .

Gość funkcja
AntiFreeze Introduction ®