Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana agnieszka

moj facet jezdzi fiatem uno

Polecane posty

Gość KazdyFacet
Wlasnie to jest definicj kompleksu, nie potrafisz zastanowic sie nad inna mysl, bo jestes przekonana ze tak jak (w tym wypadku) jest z Toba i Siostra to jest dla kazdego.

dali mi do pracy dziewcznę: brzydka jak nieszczęście, potwornie krzywe nogi...i tyle radości życia, pewności siebie, poczucia humoru itd, że połowa facetów w pracy już za nią lata :D Naprawdę jestem pełna podziwu dla niej :)

Gość Snailll
Faceci sa jednak zalosni. Nie potrafia zdobyc nawet dobrej pracy i narzekaja, ze zadna kobieta ich nie chce. Wmawiaja sobie jeszcze, ze kasa sie w ogole nie liczy, a to szczyt hipokryzji:D Po co kobiecie, ktora sama dobrze zarabia taki nieudacznik?:D

Gość KazdyFacet
"Snailll" Po co kobiecie, ktora sama dobrze zarabia taki nieudacznik?, moze bo w zyciu sie liczy co od siebie sie daje a nie co mozesz dostanac czy "wyciagnac" od drugej osoby. Tyle mam do powiedzenia, jak tego nie rozumiesz to szkoda.

>. potrafia zdobyc nawet dobrej pracy i narzekaja, ze zadna kobieta ich nie chce Znacznie bardziej żałosne jest jak kobieta żebrze u swojego faceta o drobne na podpaski :D:D

Gość Snailll
Czytaj glupolu ze zrozumieniem. Pisze o kobietach, ktora same sporo zarabiaja, wiec o nic zebrac nie musza. A teraz idz przelicz ten tysiaczek , ktory dostajesz co miesiac:D

Gość Snailll
Wow, ale mi dowaliles, normalnie nie moge sie pozbierac:D:D

Gość KazdyFacet
To jak te Kobiety tyle zarabiaja na Siebie, niech kupia lepszy samochod i siedza w nim caly dzien z zadowoleniem i satysfakcja i przestana szukac faceta z lepszym samochodem !! Twoje argumenty sa nie logiczne.

Gość Snailll
Ale jak ty to sobie wyobrazasz? Ze kobieta dobrze zarabiajaca, ktora stac na wszystko bedzie sie spotykala z kims, kto ledwo wiaze koniec z koncem?:O O co ci w sumie chodzi?

>. Ze kobieta dobrze zarabiajaca, ktora stac na wszystko bedzie sie spotykala z kims, kto ledwo wiaze koniec z koncem? Normalna kobieta - TAK. Bezmózga idiotka twojego pokroju - NIE.

Gość Snailll
jarus, juz wrociles? to przelicz jeszcze raz:D

Gość KazdyFacet
A jak ty sobie wyobrazasz; Facet spotka 2 kobiety, oboje ladne, inteligentne, rozmawia sie dobrze, ale od jednej rozczyta ze ma cos w sobie ze chce faceta z pieniedzmi, druga to nie obchodzi. Ktora Ty myslisz ze facet wybierze ?

Nie tłumaczcie idiotce tak skomplikowanych rzeczy. Ona nogi rozkłada dopiero jak ktoś ma Golfa II i wzwyż 🖐️ Reszta patałachów jezdzącycmi tico, matizami, lanosami, czy innym szrotem moze spokojnie wypierdalać i nie zabierać pani jej cennego czasu na dyskusje z plebsem 🖐️

Gość hehe ja mam 17 sto letniego
fiata uno turbo, lykam te wasze bmki na kazdych swiatlach :)

za duzo to sobie tym uniakiem nie połykasz... osiągi to ma to uno turbo dość mizerne

Gość KazdyFacet
Zgadza sie Camp Nou