Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaz

Dlaczego niektóre kobiety nie płaczą?

Polecane posty

Gość Ewelajna08
ja mam roznie.. raz placze z byle powodu a innym razem jest powod a mi ani kropla nie splynie.. .. hmm.. jarzycie :P

Gość dramat i masakra
nie oglądałem po raz wtóry ale był coś takiego ,że simba podszedł do ciała ojca i chciał się wtulić czy jakoś tak...no a ja wtedy wodospad:P

Gość prawdaz
" ja mam roznie.. raz placze z byle powodu a innym razem jest powod a mi ani kropla nie splynie.. .. hmm.. jarzycie " no jarzymy, jarzymy bo tez kiedys tak mielismy, az przyszedl momnet, ze praktycznie nic "mnie nie rusza" na sposob kobiecy. Najlepiej bym w co przywalila albo komus :o "nie oglądałem po raz wtóry ale był coś takiego ,że simba podszedł do ciała ojca i chciał się wtulić czy jakoś tak...no a ja wtedy wodospad " Tak ! to wlasnie zaraz po tym jak te pedzące bizony podeptaly Mustafe? (ojca) , gdy uralowal z wawozu Simbe. Jedyny chyba momnet, ktory z filmu zapamietalam. Toz to ile lat wtedy miales dramat ?:)

Gość prawdaz
Powiedzcie, że lubicie A. Hopkinsa. Niesamowity aktor, np w Okruchach dnia tez może łezka plecieć.

Gość dramat i masakra
http://pl.youtube.com/watch?v=LavZj_6u6nk&feature=related minuta i 10 sekunda.... premiera była w 1994 więc miałem 11:P z filmów , które jeszcze chwyciuły za gdykę była: Prosta historia Lynch:a Notatnik 25ta godzina spika lee ale już nic nie leciało tylko wrażenie nagłej potrzeby posuiadania chusteczki w zasięgu wzroku:P

Gość prawdaz
"Ponieważ teraz faceci robią to za nas :< " 😭 dramat - nie ma to jak stare dobre czasy... kurde, wiec podczas premiery mialam jednak hmm ...10 lat :P Poszukam te filmy ktore podales, moze ktorys wcisnie mnie w fotel i sprowokuje to odrobienia zaleglości :P

Gość prawdaz
Co do Krola Lwa - właśnie to ten momnet :(

Gość dramat i masakra
Jak przebolejesz koreański język to objerzyj sobie IRON-3 czy tam Bin-Jip Crying Fist...z głównym odtwórcą roli z Oldboya i jeszcze Happiness..ogólnie fajna historia.. 2 i 3 pozycja trudno dostepna na necia ale są

Gość prawdaz
Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal. Objawami płaczu są łzawienie, szlochanie i łkanie. Płacz jest także jednym z wokalizatorów, jakie towarzyszą nam w trakcie konwersacji z drugą osobą. Płacz może być związany z pozytywnym, głebokim, wewnętrznym przeżyciem, któremu towarzyszą tzw. "łzy szczęścia". Są to często sytuacje podniosłe, szczęśliwe lub radosne. Niektóre osoby reagują płaczem na "piękno" gdy słyszą wspaniałą emocjonalną muzykę lub piękny widok. Psychologowie uważają płacz jako rodzaj psychoterapii, sposób na odreagowanie szczególnie złych emocji. Płacz podobnie jak śmiech jest bardzo zdrowy. Podczas płaczu obniża się ciśnienie krwi, mózg jest lepiej zaopatrzony w tlen, a napięcie psychiczne ustępuje miejsca rozluźnieniu. Inna zaletą jest fakt, iż wraz ze łzami z organizmu wydalane są trucizny oraz nadmiar niektórych hormonów. Jedyną wadą płaczu są zaczerwienione białka oczu i spuchnięte worki pod i nad oczami, ale na to też jest sposób - np. okłady z ogórków - więc "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło". [źródło Wikipedia] dramat i masakra - Jeea Dzięki Ci 🌻 :):) moze braciak sciagnie, bo u mnie net slabo chodzi. Bez dobrego filmu ani rusz ! 🖐️

Gość prawdaz
dramat i masakra !! :) :) 🌻 Dobranoc!