Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraaaaska

W jaki sposob rozmawiac o ewentualnym związku?

Polecane posty

Gość teraaaaska

Sprawa wyglada tak. Znam X od kilku miesiecy, ale jakos od 2 sie regularnie spotykamy. Są już calusy, przytulanie i takie tam :) I teraz nie wiem w jaki sposob z nim rozmawiac co dalej i czy w ogole poruszac ten temat....

Gość idokoa
Zalezy od faceta. Ja w ciagu roku mialam okazje spotkac dwa typy: z pierwszym byla super przyjazn - rozmowy na gg, potem spotkania, z czasem niewinny dotyk za raczke... az na przytulaniu i calowaniu sie skonczylo. Zauroczylam sie w nim. Jednak choc wszystkie znaki na ziemi i na niebie mowily ze jestemy prawie para, czulam ze ta kwestia musi byc slownie rostrzygnieta. Dreczylo mnie to tak jak Ciebie teraz. W koncu poruszylam temat, a on zaczal sie wykrecac... Ze to tylko zabawa, ze zaraz sobie wmawiam, ze on sie nie nadaje do zwiazku, ze mnie zrani itp. itd. Ciezko bylo ale poznalam drugiego faceta. Tez sie w nim zauroczylam. Gdy doszlo do pocalunku, i tak do konca nie wiedzialam na czym stoje. A raczej bylam przekonana ze bedzie jak z poprzednim. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy przy kolejnym spotkaniu oznajmil znajomym ze jestesmy juz para. W tym drugim srodowisku wlasnie zwiazek od pocalunku sie zaczyna ;) Życze Tobie powodzenia, i oby bylo jak u mnie w drugim przypadku :)

Gość idokoa
*rozstrzygnieta Ja Ci radze porusz z nim ten temat. Lepiej wiedziec teraz, niz sie bardziej angazowac a potem ciepiec.