Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość material na mezaaa

kobiety jednak maja cos z dziwek....hehe

Polecane posty

Gość material na mezaaa

moja dziewczyna stwierdzila ze malo zarabiam ( zarabiam 2800 netto mam 24 lata) i ze za to rodziny nie utrzymam :D :D: D tylko ze ona ma 22 lata a ja nie ma mzamiaru sie z nia zenic bo mieszkam ze starszymi i cala kaske ktora zarobie mam na swoje wlasne rozrywki a ona juz zaczyna pieprzyc o rodzinie i utrzymaniu rodziny przez meza :D :D :D

uświadom jej swoje zamiary... bo złopie Cię na dziecko i wtedy się bardzo zdziwisz :O

Gość no cozzz
ja juz swoja uswiadomilem w kwesti finasowej. Tez byly tekstu o tym ze malo zarabiam. No to ja jej z tekstem " kochanie ale jesli ci przeszkadza to ile zarabiam nie widze zadnych przeszkod abysmy zerwali droga wolna" dupeczce opadla kopara i do dzis jest spokoj z takimi tekstami

Gość material na mezaaa
PlayStation mam już od paru miesięcy :classic_cool:

Gość asddsfsf
leci na kase. mowie ci ;p

Jak ona teraz takie jazdy ci robi, to co będzie później? Kopnij ją w dupe i znajdź sob ie normalną kobiete 🖐️ Ja bym tak zrobił :classic_cool:

autorze jestes jakims pantoflarzem? nikt ci nie karze z nia sie zenic, mozesz przeciez z nia zerwac jak ci nie pasuje, nie rozumiem po co piszesz o tym na kafe??