Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nimfa Wodna

Nowe,popularne imiona...

Polecane posty

Wiecie co? Doszłam do wniosku obserwując młodych ludzi,że najpopularniejsze ostatnio imiona w Polce to qrwa lub piździa a męskie to qutas złamany lub h.u.j. Nigdy nie słyszałam,żeby młodzież zwracali się do siebie \"kochanie\",\"skarbie\" itp tylko \"Gdzie żeś qrwa była\" albo \"znowu się nachlałeś qutasie złamany\"... A jak to wygląda u Was?

Do mnie nikt nie mówi qtas albo takie tam. To zależy chyba w jakim śrdowisku się obracasz :)

Biznesmanów,prezesów,właścicieli róznych firm itp i to właśnie jest dla mnie dziwne,że pod blokiem tak sie do siebie zwracają.To nie ja się tak odzywam tylko słyszę to codziennie w parku,na spacerze z psem,w sklepie,pod blokiem itp

Wśród moich znajomych dominuje jednak: kochanie, skarbie, kotku... \"Gdzie żeś ty qrwa był?\" to może wśród melin, które czasem mijam...

Gość prawdaz
Czy nowe ? Raczej nie, poniewaz przekazywane z pokolenia na pokolenie, od dawna :P Choc fakt, rzeczywiscie popularne :) Dont worry, niedługo moda zza Oceanu przyjdzie na "Wiarę" "Nadzieje" "Milość" :)Piekne!:P

Gość Pomylona
Ten temat typowo mnie rozśmieszył :) :P