Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artista

okres po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość artista

odstawilam tabletk (cilest) kiedy mam sie spodziewac miesiaczki? przed przyjmowaniem tabletek mialam neieregularne cykle 28-32 dni, gdy zaczelam lykac cilest wszystko sie unormowalo i bylo jak w szwajcarskim zegarku, co 28 dni. teraz juz sama nie wiem

Gość teraz niewiadomo kiedy dostani

Gość diana22
witam!ja wlasnie postanowilam odstawic tabletki i teraz mam okres,ale kiedy bedzie nastepny to nie wiem bo rowniez mialam nieregularne ale mam nadzieje ze sie unormowalo,chce dodac ze rok bralam tabletki anty!pozdrawiam

JA dostałam po odstawieniu w ok33 dniu cyklu, potem 35dc, potem 45dc,znowu33dc, tez brałam Cilest

ja bralam microgynon 21, ale wydaje mi sie ze firma jest bez znaczenia, a okres zawsze po odstawieniu pojawia sie pozniej, ja juz odstawialam 3 razy tabletki, i za kazdym razem pierwszy "normalny" okres, pojawial sie tak miedzy 35-37 dni, bo organizm musi sie "przestawic". Także troche na okres sobie poczekasz... :)

Gość Źle
Przez ponad rok brałam tabletki rigevidon. Potem, po zerwaniu z chłopakiem odstawiłam je na 6 m-cy i dostawałam okres w miarę regularnie, tzn. po 34 - 35 dniach. Po tym czasie wzięłam jedno opakowanie rigevidonu i znów odstawiłam. Dostałam okres normalnie i teraz czekam na kolejny, który się nie pojawia. W międzyczasie współżyłam z chłopakiem, ale użyliśmy prezerwatywy. Wszystko bylo w porządku, nie pękła. Czy jest możliwe żebym była w ciąży? Czekam na okres już 7 dzień i nic. Mam podobne objawy jak przed braniem tabletek, tzn. pobolewa mnie podbrzusze. Czy dostanę okres? Jak myślicie? Boję się robić test ciążowy. Czy to jest normalne żeby okres mi się spóźniał aż tyle po odstawieniu? Proszę, pomóżcie!!

jest to normalne ze okres sie az tak spoznia, ale dal swietego spokoju zrob sobie test z porannego moczu i bedziesz miec swiety spokoj, nie bedziesz schizowac.. Jesli przy stosunku bylo wszystko w porzadku nic sie nie zsunelo to spoko, no ale zawsze jest to "ale"...

Gość otes
ja nie mam 50 dni ponnnad; ] tak ze wiesz..tez odtsailam tabletki yasmin

Gość diana22
to szczerze to mnie wystraszylyscie ze tak dlugo trzeba czekac.Ale jestem na to przygotowana bo zawsze mialam okres co 40-45 dni a te tabletki wyregulowaly,tylko pytanie kiedy teraz dostane czy po 28dniach czy moze jak wczesniej po 45! masakra