Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JasmiGirl

Jak obciąć puszące się włosy?

Polecane posty

Gość JasmiGirl

Mam problem. Od zawsze bardzo puszyły mi się włosy. Jakiś fryzjer powiedział mi że mam cienkie włosy, ale jest ich dość dużo. W tej chwili mam nijaką fryzurę włosy ciut dłuższe niż do ramion, które przy skórze są klapnięte, a na końcach baaaardzo się puszą. Chciałabym mieć ładną fryzurę, ale kompletnie nie wiem jak powinny być obcięte żeby się ładnie układały i nie puszyły. Dziewczyny! Pomóżcie!

Gość JasmiGirl
up

Gość Disturbyiak
a napisz jaki kształt ma twoja twarz? :) i szczupła,czy pulchna bo mam pewien pomysł..sama chce sobie taka fryzrke sprawic bo mam taki wlosy z tego co napisalas jak ty.. :P tylko napisz jeszcze co z tą twoją twarzą aaa i wzrost jaki masz;)

Gość JasmiGirl
Mam twarz szczupłą raczej "pociągłą" no a wzrostu mam 164 cm.

Gość Disturbyiak
a wiec tak:D zetnij sie na kleopatre:d:D:D równo bez cieniowania i krotko tak przed ramiona..! ja w przyszlym miesiacu lece sie tak opitolić:D naprawde piękna sprawa widzialam ostatnie dziewczyne w takiej fryzurze aż cięzko bylo z niej wzrok zdjąc;) takie równe,proste(prostowala) i lśniące;) naprawde ładnie,a do tego skoro masz pociagła twarz prosta grzywka optycznie skroci ją:)

Gość paulaała
mam identyczne klapniete włosy a na końcówkach szopa. ja kazałam fryzjerowi nie cieniować ich czy coś tylko degażówkam i zmiejszyć ich objetość od połówy uchA WYSZŁO SUPER. TYLKO REGULARNIE MUSISZ DO FRYZJERA CHODZIĆ BO MIESIĄĆ I ODRASTAJA