Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cień wiatru...

implant zęba

Polecane posty

chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o implanatach, ich kosztach, ewentualnym bólu i czy jesteście zadowoleni, zgóry dzięki za wpisy:)

Gość no i doopa
ból --straszny ale czego nie zrobic sie dla urody,koszt ok35oo zł,zadowolenie-na maksa

Gość no i doopa
i zabieg i po nim i jakis czas tylko płyny ,bo tak boli

Gość cena to
3-5 tys. za 1 zeba.

Gość pyrusia
tak chyba za granicą. Mój dentysta powiedział mi że implanty kosztują od 350- wzwyż. Owszem, np w Świnoujściu gdzie dentyści nastawieni sa na niemców " górna półka" kosztuje ok 2500euro, ale w innych miastach jest taniej

Gość cena to
takie sa ceny w wiekszych miastach, kilka tys. za 1 ząb.

Gość patrycjatt
Jak dla mnie decyzja o wszczepieniu górnej trójki była jedną z lepszych decyzji w moim życiu!!Teraz mam pełne uzębienie i piękny uśmiech!Implant dobrany jest wręcz idealnie-nie odróżnia się od innych zębów!Wszystko to zasługa dr Kołosowskiego z Unident Union Dental Spa.Prawdziwy fachowiec ;)

Gość gość
Ja robiłam implanty 4 zębów w klinice Luxdentica, u dr Wilisowskiego. Polecam - zarówno lekarz, jak i sama klinika to najwyższy poziom. Nowocześnie wyposażone gabinety, sprzęt z górnej półki i przede wszystkim kompetentny personel. Pan dr Wilisowski to świetny specjalista, widać duże doświadczenie i wprawę. Komfort zabiegu, opieka stomatologiczna, wszystko oceniam na 5 z plusem.