Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny29wawa

SPONSORING - CZY MYŚLAŁYŚCIE KIEDYŚ O TYM?

Polecane posty

Gość przystojny29wawa

hej! SZUKAM DZIEWCZYNY, KTORA BEDE SPONSOROWAL. PODOBAM SIE KOBIETOM, MAM KOGOS, ALE KRECI MNIE LUZNY UKLAD za kase, a ze duzo zarabiam, z checia sie podziele piszcie na powyzszy mail pozdrawiam, sponsor

Gość dziebie kręci a mnie nie
kasa się zgadza

Gość przystojny29wawa
HEJ HEJ nie za bardzo chce byc w Zyciu Warszawy Julita:) Purpurowa - ale Ty chyba nie jestes na serio zainteresowana, czytalem Twoj drugi topic i tam pisalas, ze tylko prowokujesz. Czy sie myle?

Gość przystojny29wawa
PURPUROWA - nie wiem co robisz i gdzie pracujesz ale w ciemno moge powiedziec, ze zagwarantuje Ci Twoja druga wyplate miesieczna. Co do tego, czego wymagam, wspolnie spedzonego czasu. Nie jestem maszynka do sexu, nie wymagam go na 1,2 spotkaniu. Powinno do niego dojsc, tylko, jesli sie dobie oboje spodobamy. Jestes singielka? W sumie to nawet lubie zajete dziewczyny, kreci mnie to tez, wiec spoko:)

Dobra, w takim razie poświęcę się, ja dam Ci buziaka a Ty mi przysponsorujesz studia podyplomowe :p

Gość lampka polnocna
... zaczyna sie......

WIII a ile one kosztuja?:) PURPUROWA - no rozumiem, ale mnie nie zmienisz, nikogo nie kocham i nie pokocham na tyle, by go nie zdradzac. Jestem przesiaknietym zlem do szpiku kosci marnym bozym stworzeniem.

Nie pisz tak o sobie bo zaczynam podejrzewać że jesteś taką wredną męską wersją mnie :p

kurcze! szkoda ze tak daleko mieszkasz! zawsze co najlepsze to za daleko😭

Dziewczyny moje drogie! Ja mysle, ze konkretne negocjacje co do szczegolow kontraktu to powinnismy uzgadniac emailowo, a nie na forum publicznym przed kilkuset ludzmi:)

Za godzine to Ty się nie zgadzaj bo na tym nie wyjdziesz :p

gadanie, sex za kase to prostytucja i nazywajcie to sobie jak chcecie.... To i tak kurviastwo :/ bleeeeee

Nazywając rzeczy po imieniu - szukasz dziwki na stalę :)

NO DOBRA moze i macie racje, ale jakbym mial kobiecie placic za godzine to bym poszedl do burdelu. Wlasnie dlatego szukam dziewczyny, ktora nie robi tego na godziny z kazdym, kto przyjdzie. Najchetniej chcialbym miec taki uklad z dziewczyna niedoswiadczona w materii sponsoringu. No i zeby bylo z nia ciekawie nie tylko robic wiadomo co, ale i rozmawiac i smiac sie z Monty Pythona:P

Gość jestem z miasta - to widac
29 lat - znaczy młody pisze z sensem więc wykształcenie ma minimum średnie stać go na utrzymankę pytanie: gdzie tu haczyk? zawsze jest w każdej umowie część pisana małymi literkami:-)

A twoja kobieta? po co ci ona skoro chcesz placic nie tylko za sex ale tez i za rozmowe?

JESTEM Z MIASTA - wyksztalcenie wyzsze, jedna z najlepszych uczelni w Polsce, ale to nieistotne. Bush skonczyl bodajze Harvard, a tępakiem jest nieprzeciętnym. Prowadze swoja dzialalnosc. Szczegoly na maila:D

he he szukasz kuvy, która oprócz ciała, sprzeda Ci swoje towarzystwo w kinie i poudaje, ze Twoje najgorsze dowcipy są zabawne...... Taki niedowartościowany jesteś???? Pytanie do Ciebie: Dlaczego skoro masz kogos szukasz innej?? Kręci Cię to Yhym...... czyli lubisz bawić się uczuciami innych, lubisz byc podziwiany, gdy kobieta łece Twoje ego..... Najgorszy dwulicowy typ..... Brzydze się takimi....... Współczuje Twojej kobiecie

Gość do przystojny29wawa
no a jak?dziw....na stałe...Let's fuck. I'm not hungry anymore...HA HA....panie przesiąkniety zlem do szpiku kosci...r u looking for an intelligent man?Sorry,but it's just a dream ;) jak za duzo zarabiasz to moze tak cos charytatywnie sie udzielisz a nie tak od razu hop siup do dym....ka

Gość lampka polnocna
jak nieistotne to po co piszesz??