Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VerVerVer

Kobiety kochaja facetow z problemami. Lubią brutali, pijaków, cpunów i facetów

Polecane posty

Gość VerVerVer

nie szanujących ich. Kobiety lubią próbować coś zmienić w facecie, lubią twardych, brutalnych i agresywnych mężczyzn. Przy nich czują się dobrze, lubią ich hamować, próbować zmienić i znoszą wieczne poniżanie. Tylko że oni jacy byli tacy będą. Nie zmienią ich, ale czemu doskonale o tym wiedząc nadal są z nimi? Dlaczego nie chcą wybrać spokojnego, opanowanego faceta? Dlaczego facet będąc poukładanym i przyszłościowym nie jest dla kobiety atrakcyjny? Zastanawia minie to, a wiem że tak jest.

Gość yhyyy
facetów z problemami lubią kobiety które miały takich ojców

Gość ja sie krece na dwie rece
"lubią twardych" No, szczególnie miejscami. :D

Gość opuszczam ten ulomny kraj
facetów z problemami lubią kobiety które miały takich ojców nie prawda. Moj ojciec nie jest facetem z problemami a ja, uwielbiam takich. Tez mi sie to czasami wydaje dziwne ale nie potrafie zyc w innym towarzystwie i nie potrafie miec innego faceta. Moj mnie nieraz wyzywa, uderzy, jest brutalny i agresywny, zajmuje sie nielegalnymi rzeczami itd jest dobrze zbudowany i lysy. dla niektorych to chore, ale ja go kocham i chce tak zyc,.

Gość jaki tatus taki musi byc
i partner. oczywiscie sa wyjatki ale one tylko potwierdzaja regułę.:o

zacytuję Cześka Mozila: \"bzduraa, bzduuura jak małoktóra\" :P:P

Gość do opuszczam ten ulomny kraj
niestety prawda. ty jestes innym przypadkiem ale z reguly tak jest, że jesli ojciec był chamem, pijakiem itp. to corka szuka podobnego do niego sama nawet nie zdajac sobie z tego sprawy.

a moj facet nie ma problemow, nie ejst brutalny, nie pije alkoholu, nie cpa i szanuje mnie :P i nie mam zamairu go zaminiac :P

Gość yooo
kobieta marzy o twardym facecie,ale jak bedzie sie musiala przy nim wymeczyc to nastepnym jej facetem bedzie ktos normalny

Ja probwalam raz stworzyc zwiazek z tzw normalnym facetem i sie nie udalo. Caly czas tesknilam do tego co bylo. Moze sie powinnam leczy, nie wiem skad to sie wzielo, moze wplyw srodowiska bo od zawsze siedzialam w takim towarzystwie.

teraz dalej jestem z moim "brutalem"

Gość prawiczek i kropka
najbardziej to chyba kobiety nie lubia prawiczkow :o

Gość bezo
Nieprawda,to jest zbytnie uogólnienie .Ktoś dał przykład ojców,i też nieprawda.Mój ojciec nie stronił od alkoholu,molestował psychicznie i fizycznie(bił) moją mamę a swoją żonę i nas swe dzieci.Po latach okazało się,że bardziej lubił igrażki z mężczyznami niż kobietami i... nie wyobrażam sobie życia z takim facetem.:(Dlatego pewnie z nikim nie jestem.Znam kilku normalnych facetów,niestety są oni już zajęci,a takich jak oni stanowi pewnie niewielki %,więc nie mam szans na poznanie kogoś "normalnego; bez nałogów,kochającego,opiekuńczego,szczerego i uczciwego. Sami odpowiedzcie,czy ktoś taki jeszcze się znajdzie?:) Pozdrawiam:)

Gość prawiczek i kropka
mam wrazenie, ze dziewczyny najbardziej lubia typowych babiarzy

Gość ;]
dobra dziewczyny jak zaczne was napierdalac mlotkiem po glowie to bd fajny :D

Gość ania 84vvvtt
to prawda ,mam ojca który nie szanował mojej matki nigdy i nas, a teraz mam męża podobnego, może mnie szanuje ale jest strasznie "niepokorny", ciężko mu sie podoprządkować jakimkolwiek zasadom, zawsze taki był, ma problemy z prawem(bójki) ja nie potrafię od niego odejść, pomimo tego że jestem wykształcona, nie mam większych problemów finansowych, to jednak coś mnie przy nim trzyma

Gość nie cierpie takich
pijacy, cpuni to przeciez nie mocni faceci, tylko slabeusze. Mocny facet to taki, ktory moze byc oparciem, logiczne.

Gość nie cierpie takich
moj ojciec był normalnym , porzadnym facetem, taki sam jest moj mąz. Sila faceta nie polega na laniu słabej zony, tylko calkiem na czym innym.

Gość gdyby to była prawda
żaden facet nie byłby 30 letnik kafeteryjnym prawiczkiem tylko łatwiutko poderwałby sobie upodobaną dziewczynę na prochy, mordobicie czy coś takiego.

Gość gość
lubia kochaja a pozniej pelno samotnych matek jest ktorych nikt nie chce wtedy szukaja milych pracowitych spokojnych i chyba glupich :) Ale niestety faceci nie maja takich odchylen jak baby i biora sobie normalne a nie po przejsciach bo tu nie ma co naprawiac ani prostowac Czyli jakby nie patrzac kobiety sa glupsze niz faceci :D

Gość Gość Helena

Jak ja dobrze rozumiem takie kobiety 🙂

Gość Gośc

Mam tak samo

Gość goksc

i kreatywno romantycznych cfaniaczkow