Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge znalezc

JAka to piosenka moze ktos zna ?

Polecane posty

Gość nie moge znalezc

tak mi chodzi to po glowie ''rypiesz sie rypiesz nawet jak ledwo zipiesz'' moze wiecie z jakiej to piosenki ?

Gość nie moge znalezc
zwale konia temu kto mnie oświeci z tytułem, a jak to bedzie baba to ostro ją zerżne w nagrode

Gość nie moge znalezc
niestety nie ta:(

podepne sie pod topic. Tez nie znam tytułu piosenki wiem ze to jest hip hop (rap) spiewaja tam "dzieciaki chleja wóde" tylko tyle słyszłem. Prosze o pomoc

Gość ja znam tytuł
ale nie powiem, bo nagroda mi sie nie podoba. Moze gostek ma HIV

Gość SORY ZA CAPS
a ta kto zna bo juz dlugo szukam pocalunek smierci trafil wlasnie w ciebie i nie ludz sie ze znajdziesz sie w niebie tak niewiele teraz ci potrzeba i nie lodz sie ze pojdziesz do nieba------ taKI MA REFREN

Gość hellraiser moze peja przemoc
?

ja stawiam browara w nagrode wiec jak ktos bedzie wiedział to prosze o podanie tytułu. kawałęk tekstu "dzieciaki chleja wóde" wiem ze nie jest łatwo ale moze ktos akurat lubi ten kawałek. Hip Hop'owy

Gość SORY ZA CAPS
Ciemna strona miasta-Pocałunek śmierci znalazlam a please pomozcie mi z tym ,, wszystko zdobede wszystko bo mam ambicje wysokie pewniejszym krokiem chce zdobyc to czego tylko zapragne, osiagnac cel a nie siedziec wciaz na dnie nie chce byc w gronie tych ktorzy bywaja w bagnie chce radzic sobie zaradnie czasem sam jak palec ale zawsze watrwale........ pamietam slowa ale nie znam wykonawcy i tytulu:(