Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trelka morelka

niektóre dziewczyny to rozśmieszyP

Polecane posty

Gość Trelka morelka

Nie wiem czy kogokolwiek to rozbawi, ale mnie troszeczkę tak Spotykałam się z chłopakiem, wszystko super itd, po pewnym czasie wylądowaliśmy u mnie, romantyczny wieczór itd... Wiecie Dodam, że nie byliśmy zbyt długo parą. Leżymy, całujemy się, trele morele i w pewnym momencie zapytał czy jestem dziewicą a kiedy przytaknęłam to stwierdził uwaga: NIE WIEM CZY CHCE BYC NAUCZYCIELEM! I finito :D Smiać mi się z tego teraz chce bo myślałam, że na facetach może to zrobić wrażenie, szczególnie,że my tworzyliśmy związek a nie jednorazowy wypad. Jakiż to on musiał być "dobry" w tym,że nie zdecydował się na rozdziewiczenie :P Trafiałyście kochane na takich "za dobrych jak dla Was" ??:P

Gość Yo....................trafiły
:classic_cool:

Gość grzesiofo
ty sie z tego smiejesz a taka jest prawda. roździewiczyć to ku*** ciężka i czarna robota. Bo niewiem jak innym ale mi np fiut opadał kiedy widziałem że to ją boli

Gość było palcami poprawić jełopie
:D

Gość grzesiofo
co poprawic?

jaaaa....;/ jełop jakich....nie mało masz racje ze sie smiejesz,jakby jeszcze wzial sie do roboty (o ktorej widocznie nie mial za duzo pojecia-lub tylko mowil ze mial) to tylko schrzanil Twoje nastawieni do seksu, nauczyciel do dupy to i umiejetnosci slabe,...cienias pozdrawiam :)

Gość przelatuję przez komin
Widzisz grzesiofo, jak ci fiut opada gdy widzisz że ją to boli, to daj sobie spokój z seksem a skup się na przynoszeniu jej kasy, od seksu niech ona znajdzie sobie kogoś innego.